Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka199999

natret dzwoniacy od ponad 3 miesiecy

Polecane posty

Gość desperatka199999

witam mam problem z ciaglymi telefonami oczywiscie numer zawsze zastrzezony... Kilka miesiecy temu to sie zaczelo prawdziwa meka telefon non stop dzwonil nawet po 40 nieodebranych polaczen dziennie nie liczac tych ktore odebralam bo nerwy mi wysiadly... Pozniej jakis tydzien spokoju i od nowa taka jazda i dzien w dzien tak samo jak odrzucilam to od razu znow i tak z 10 razy potem chwila przerwy zeby za godzine znow draznic... I za kazdym razem nikt sie nie odzywa nawet przez 10 minut tak i sie rozlacza. Bylam z tym w plusie i dowiedzialam sie ze nic nie da sie z tym zrobic bo mam nokie c6 a blokowanie prywatnego nr ma samsung jakis tam i tylko zaproponowano mi niby korzystna promocje.. Ale ze odmowilam z takiej promocji a telefon sie urywal przy panu ktory mnie obslugiwal poradzil udac sie na policje jednak takie cos sie ciagnie a ja dalej bede sie uzerac o ile nasza policja wogole sie tym zainteresuje... Miesiace mijaja telefon sie urywa a ja zaczynam sie martwic ze to jakis psychopata. Co robic pomozcie

Gość gość
mozna zablokowac polaczenia przychodzace od zastrzezonych...zaleznie od operatora....po prostu on nie bedzie mogl wybrac twojego numeru i zadzwonic

Gość gość
juz wiem na stronie plusa jest kod do tego

Gość desperatka19999
zazwyczaj slysze tylko czyjs oddech wczoraj leciala muzyka disco polo tylko moja jedyna a dzis szlochy jakies to nie normalne zeby tyle czasu dzwonic i slowem sie nie odezwac tylko takie cos wyprawiac