Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koronkowa sukienka z cekinami

Polecane posty

Gość gość

Kochani proszę Was bardzo o radę :-) Krawcowa uszyła mi wymarzoną sukienkę z koronki w kolorze butelkowej zieleni. Sukienka ma prosty ołówkowy krój, długość midi, dekold z przodu w łódkę, półrękawki a na plecach okrągłe wycięcie. Cała jest podszyta jasnym materiałem a do tego pasek z gładkiego materiału w odcieniu takiej samej zieleni co sukienka. I wszystko byłoby super gdyby nie fakt, że na koronce " porozrzucane" są zielone cekiny. Nie jest ich dużo jednak są i błyszczą :-) Zastanawiam się czy ich poprostu nie poodrywać czy koronka i cekiny to nie zadużo szczęścia naraz... Sukienkę chcę założyc na wesele przyjaciółki i już sama nie wiem , czy te cekiny zostawić a pozbyć sie ich po weselu... Dodaję link do zdjęcia sukienki, która ma podobny krój, kolor i nawet koronka jest taka sama. Będę wdzięczna za każda radę... http://archiwum.allegro.pl/oferta/sukienka-asos-42-zielona-koronka-cekiny-nowosc-i3392028302.html#

Czasami co za dużo to nie zdrowo, takie zasady obowiązują tez w modzie, a minimalizm w tym sezonie jest podstawą. Cekiny i koronka to już zbyt wiele..ale nie wiem czy jak pozbędziesz się cekinów nie zniszczysz koronki. Ja bym postawiła na jeden detal. Możesz zobaczyć cekinową sukienkę na moim blogu www.stylelifecreation.com , ale ona jest cała uszyta z cekinów. Pozdrawiam