Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs smerfne hity

Cześć! Co u was słychać?

Polecane posty

Gość gość
Czesć:-) Umnie slychac samochody za oknem, waryjatow na motorach i karetki na sygnale,mieszkam kolo szpitala. Mozna ocipiec:-) . Ja se na obiad zapodam krupnik i to mi wystarczy ,dobrze wygladam se:-)

wszystko ok mam nowa lepiej platna prace, zajebistego szefa, dostaje 2 wyplaty, jedna ze starej knajpy gdzie wisieli mi 2500 euro, podzielili na raty Wczoraj dostalam 3ture - 500 euro, za 5 dni dojdzie kolejne 700 euro Rodzina do mnie przyjezdza w poniedzialek, w niedziele jade do oceanarium w lizbonie, za 2 tygodnie zaczynam prawko, adoptowalam slicznego kociaka Zycie biegnie do przodu. Mamy swietna pogode, zyc nie umierac

Gość gość
Siedzę w Anglii i posuwa angielki

Gość gość
cały dzień siedzę w łóżku - rano wydelegowałam faceta do pracy o zgrozo o 6 wstał (wcześniej wstał jak się obudził i tak też jechał do pracy ) i poszłam spać dalej msakra nic nie zrobiłam - zaraz się wezmę za obiad i trochę ogarnę - gorąca niemiłosiernie - mam zaknięte wszystkie okna szczelnie na dworze 30 w domu 25,6 uff kot śpi na parapecie ostatnio jest nie do życia w takie upały za to w nocy imprezuje, Na obiad zrobię dziś chyba coś na szybko zdaje mi się że mam makaron zamrożóny w sosie serowym ze szpinakiem - podsmazę trochę boczku i będzie obiad - a wieczorem muszę zakupy zrobić - mydła już nie mam ręcznik papirowy się skońćzył proszek na wykończeniu. Też wolę w takie upały funkcjonować nocą. Ostatnio robię zakupy w kauflandzie - bardzo podobami mi się ten sklep mają wielki wybór i jakoś tak czyściej niż np w Auchanie.

ja chodze dp rpznych supermaketopw, ostatnio buszuje w Aldi i portugalkiej biedronce pingo doce, lubie tez modelo continente i lidlem tez nie pogardze :P o o autorze, to trzeba zabraz tylek i isc do pracy a nie wymyslac ze sie czlowiek do pracy nie nadaje pieniadze z nieba Ci nie spadna

a jestes pewna ze nie ma innej pracy? bo ja mam wrazenie ze praca jest ale ludzi na stanowiska pracy brak

Gość taodkauflanda
Ja lidla też lubię bardzo - ale ma jeden podstawowy problem mały wybór takich rzeczy jak np chemia czy przyprawy lub karmy dla kota. Tesco mam niedalego 24h na dobę więc jest jak żyć nocą :D Ostatnio byłam w innym tesco w Gdańsku też 24h i co godzina 23 i kasy samoobsługowe zamknięte ! Dwie zwykłe kasy otwarte do każdej kolejka na 30 min - paranoja - w moim Tesco właśnie w nocy tylko samoobsługa działa żeby presonel miał czas towar uzupełnić.

Gość gość
nie mam na czym się powyżywać

A jaką byś mi dała ofertę, ja bym chciała pracować może w jakiejś lekkiej pracy biurowej.. Emerytur teraz też nie będzie a zus domaga się żeby mu składki płacić, które mu się nie należą.

do lekkiej pracy biurowej to musisz miec jakies studia skonczone. Bez matury i skonczonych studiow trudno ci bedzie znalezc lekka prace Pozatym co to za przyjemnosc pierdziec w stolek i zarabiac pieniadze, ja bym osobiscie kulke w leb sobie strzelila gdybym miala siedziec i nic nie robic

Nie przeginajcie z tymi studiami, moje znajome po ogólniaku bez matury mają pracę biurową (mało odpowiedzialną) i są zadowolone. Zresztą jakby na to nie patrzeć to mam szkołę średnią, ja nie mogę ciężko pracować. Dla mnie liczy się to by pójść do pracy i przetrwać od 1 do 31 i tak w kółko. Chciałabym pójść na takie studia jak WIEDZA O TEATRZE lub pedagogika????

nie napisalam ze to niemozliwe tylko ze ciezko ci bedzie taka prace znalezc. Masz srednia to fakt, ale zawodu brak - strzelam ze nie zdalas rowniez zawodowego- a jesli zdalas to przepraszam o o Dlaczego nie mozesz ciezko pracowac? rak i nog nie masz? opozniona umyslowo jestes? boisz sie ze raczki cie beda bolec? o o radze Ci, otworz oczy i zyj w realnym swiecie

Gość gość
On nie mose ciezko pracowac, bo jako dziecko wycieto mu jadra. To facet udajacy kobiete. nazywa sie tomasz stepien.

Gość gość
szukaj pracy zdalnej - możesz anuczyć się programować w domu - jako samouk - to w brew pozorom nie jest takie trudne i będziesz pracować w biurze z klimatyzacją