Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkowłosa

ach z tymi włosami :(

Polecane posty

Gość krótkowłosa

Uwielbiam długie włosy, podziwiam takie u innych kobiet. Swoje zapuszczałam 3 lata. Urosły mi do połowy pleców, ale po porodzie i karmieniu to niestety troszkę marniutko to wyglądało :( Dbałam o nie bardzo, codziennie rano musiałam poświęcić im co najmniej pół godziny, żeby dobrze wyglądały, ale koło południa to były jakby krowa polizała :O Miałam tego dosyć, ostrzygłam na krótko-fryzura pixie z długą i gęstą grzywką. Wszyscy teraz się zachwycają, a wcześniej nikt nie pochwalił tych długich, ponoć tak wyglądam lepiej, mam niestety pociągłą twarz. Mój mąż ogólnie lubi długie, ale teraz codziennie prawi mi komplementy, przygląda mi się od rana z błyskiem w oku ;) cieszę się z tej zmiany, ale żal mi całkiem porzucić myśli o zapuszczeniu długich włosów, cholera, że też mi nigdy nie pasuje to lubię najbardziej :( Zawsze chciałam być niebieskooką długowłosą brunetką, niską gruszką, a jestem brązowooką krótkowłosą szatynką, wysoką z wąskimi biodrami :( też tak macie ? jakie włosy lubicie ?

Gość gość
ja po porodzie tez musiałam sciac

Gość gość
ja mam jasny braz długie do połowy pleców- są dosyc gęste, ale w krótkich zle się czuje, zreszta każdy mi mowi ze w długich mi lepiej, lubie tez upinać wlosy w kok. po porodzie duzo mi wypadło ale teraz mam wrażenie że odrastają ze zdwojoną siłą :D

Gość krótkowłosa
ja niestety mam podłużną twarz i długie proste włosy jeszcze bardziej mi ją wyciągają :(

Gość gość
Dlaczego "musiałaś"? Jak ktoś ma cienkie włosy to już jest skazany na krótkie? Ja nie słucham się głupich ludzi i głupich fryzjerek, i tylko dzięki temu mam długie włosy których każdy mi zazdrości

Gość krótkowłosa
musiałam, bo mimo porannego mycia i układania i tak po paru godzinach wyglądałam jakby mnie krowa polizała :(

Gość gość
teoretycznie mogłabym mieć długie chociaż mam delikatne, cienkie włosy - ale jest ich dużo, więc wylądało ok. No, ale wolę krótkie :)

Gość krótkowłosa
ja chyba też będę musiała pogodzić się z tym, że lepiej mi w krótkich i dać sobie spokój z zapuszczaniem. pozostaje mi podziwiać długie u innych kobiet

Gość gość
Ja mam twarz pociagla szczupla a wlasnie tylko w.dlugich mi dobrze. Maz tez taka mnie woli. A ja bym chciala poeksperymentowac a nie mam w nikim wsparcia. A tak ryzykowac sie boje.

Gość gość
Ja mam dlugie do polowy plecow po porodzie tylko lekko podcielam . Wlosy sa ladne i zadbane. Na codzien moge je wygodnie uciąć. Podobaja mi sie krotkie wlosy ale u kogos , swoich bym nie obciela na krotko.

Gość gość
skąd to znamy , ja mam takie puszące cienkie falowane ale jest ich bardzo dużo , kto ma takie cos wie że z tym codziennie wyglada się inaczej żle , farbuje na blond łamią się kruszą , są sztywne mimo ogromnej kasy w nie wkładanej , ja juz nie mam sił są do łopatek a i tak nie da się rozpuścić straszyłabym , na krótko nie zetne postarza a mam już ponad 30 lat , do ramion wyglądam jakoś dziwnie bo mam krótką szyje , nosze grzywke na bok nie chce się układać do tego musze prostować , a dziś jeszcze mi farba nie wyszła i wyglądają jak szary sprany mop , są dni ze mam ochote wyskubać je albo maszynką na 1

Gość gość
To zacznij farbowac na ciemniejszy kolor. Rozjasnianie mega niszczy włosy. Powinna sie ich kondycja poprawic jak im odpuscisz ten blond.l