Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że w Polsce nie ma dobrych fachowców. Sami partacze, zwłaszcza fryzjerki

Polecane posty

Gość gość

99% fryzjerów w Polsce to PATOLOGIA, nic nie potrafią zrobic, wystarczy obejrzec program Ostre Ciecie Dentysci to oszusci i partacze, wmawiają komus prochnice ktorej nie ma, byle wziac za plombe Piekarze robią wstrętny chleb Malarze to partacze, same pajace zagranicą tez Polak to zaden fachowiec tylko partacz, ceniony bo TANI zazwyczaj bez umiejetnosci, u nas od dawna nie ma edukacji zawodowej na wysokim poziomie

Gość gość
Ostatnio trafiłam na dobrego dentystę, ale to tylko tyle. Tak to też na samych idiotów trafiałam, którzy nawet znieczulenia nie chcieli mi dać(nie chciałam go za darmo) :o Do fryzjerów się zgadzam 100%, wpisz sobie w google "fryzjer zniszczył mi włosy" to zobaczysz tysiące wyników patologia

Gość gość
panowie w sukieneczkach na garnuszku babć, okradaja kościelne skarbonki :D nawet ministrantów , meśkie k***y :D :D :P bżdzwio patologiczne :D

Gość gość
Dentysci to debile. Tył!o chcą ci żeby wygrywać i nawet nie maja pojęcia, ze paradontoze można wyleczyć z dobrym skutkiem. Średniowiecze.

Gość gość
fryzjerzy. fryzjerki szczególnie. łączę się w bólu ze wszystkimi, którzy zostali pokrzywdzeni przez tych niszczycielów

Gość gość
najlepszymi cynikami sa sukienkowi, gdzy zobacza 2 zł to tracą świadomość

Gość gość
racja, dentysci na dodatek powtarzają, ze FLUOR jest dobry dla zebow i kosci masakra a naukowcy od lat mowią, ze to trucizna, ze fluor jest potrzebny w MALYCH dawkach tylko dzieciom

Gość gość
Właśnie sęk w tym że fachowiec nie jest tani, a jak się bierze tych najtańszych, to ma się takie efekty jakie się ma :)

Gość gość
A prostytutki? Sa najlepsze

Gość gość
a ja mam super fryzjera!!!!!

Gość karol123454657
Nie jestem budowlańcem z zawodu ale od 12 lat samodzielnie wykańczam wnętrza malowanie, szpachlowanie, płytki, zabudowy ogólnie kompleksowo i sam mam takie wrażenie że w Polsce nie ma fachowców są ludzie którzy dobrze robią ale jak patrze na prace pseudo firm budowlanych to bym ich wszystkich w kosmos wywalił nigdy nie uważałem się za fachowca ale ja samouk z 10 letnim stażem przewyższam jakością prace niby fachowców choć konkurencji jest mnóstwo u mnie to i tak ludzie czekają aż ja będę miał czas by wykonać remont czy wykończenie nie jestem szybki średnio tani ale przynajmniej się przykładam ale jak można w dzisiejszych czasach zadać po 5-6 tys zł za spartaczona prace ?? Pozdrowienia dla ludzi którzy robią dokładnie i fachowo w każdej dziedzinie nie aż takie istotne są pieniądze a jakość pracy ile z siebie dasz tyle dostajesz w 2 stronę .