Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka depilacja najlepsza? mam już dość golenia a od kremów dostaje

Polecane posty

Gość gość

wysypki

Gość gość
podniosę bo też jestem zainteresowana

Gość gość
ja polecam Wam dziewczeta elektryczny depilator, cena spora, troche boli ale efekt gladkiej skory minimum miesiac a nawet 6 tyg.

Gość gość
bikini też ?

depilator? chyba zartujesz, bolesnadepilacja + wrastajace wloski..

Gość gość
laser

Gość gość
od 300-400 za sesję, taniej już jak dla mnie podejrzane, robiłam tylko bikini na tzw zero, potrzebowałam 3-4 sesji i gdzieś po niecałym roku zaczęły mi dopiero odrastać i to w małej ilości; teraz wystarczy jedna sejs tzw przypominająca ale na razie sie nie wybieram gdyż po laserze nawet jak zgolę maszynką to nic mi się ze skórą nie dzieje a wcześniej po maszynce miałam masakrę

Gość gość
Ja wypalam zapaliczką . Mam potem spokój bardzo długo

Gość gość
ja jestem zadowolona z depilatora. Miałam też depilacje light sheer, ale 3 sesje, wiec jeszcze troche włosków mi rośnie i je traktuje depilatorem. bomba. a miałam bujne owłosienie ;)

Gość gość
ale depilator boli prawie tak bardzo jak wosk!

Gość gość
Ja polecam pastę cukrową, domową. Tylko jest z tym zasadniczy problem, musi wyjść nie za rzadka, nie za gęsta. Mnie się raz udało zrobić idealną. Zrobiłam sobie nóżki, miałam spokój prawie na miesiąc, zero uczulenia, naturalne składniki, trochę bolało, ale dało się przeżyć. Teraz robię plastrami z woskiem, też fajne efekty, tylko niestety koszty.

Gość gość
daj przepis na ta paste plissss

Gość gość
Przepis na pastę cukrową: sok z połowy cytryny 1, 5 szklanki cukru 0, 5 szklani wody Wszystko przekładamy do garnuszka, gotujemy koło 15 minut, należy sprawdzać, czy jest już gotowa w taki sposób, aby na talerzyk dać kropelkę gotowanej mikstury, odczekać chwilę, oderwać ją z tego talerzyka i zobaczyć, jak się formuje. Ma przypominać gęstością plastelinę. Pasta podczas gotowania powinna zmienić kolor na pomarańczowo - brązowy,wtedy powinna być już dobra. Należy ją wystudzić, przelać do plastikowego pojemniczka lub miseczki. Nie wolno jej stosować na gorąco, bo można się poparzyć. Pastę nakładamy pod włos, a zrywamy z włosem, wcześniej należy wyrobić ją w dłoniach i nałożyć, np. na nogi. Jednak tylko ostrzegam, że za pierwszym razem nie zawsze wychodzi, mi samej wyszła chyba za 4 ;-)

Gość gość
jeśli męczycie się z depilacją to warto pójść do fachowców, do osób które profesjonalnie usuną wam włoski z różnych części ciała. Ja na depilacje cukrową się odważyłam i bardzo mi się podoba ten sposób usuwania włosków z pach. Jeśli szukacie dobrego gabinetu to ja polecam ten z Krakowa http://studioperla.pl/