Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tayka89

Zalamany staw skokowy 7 lat temu

Polecane posty

Witam! Kilka lat temu mialam złamaną noge w stawie skokowym. Dopiero po 7 latach od złamania pojawiły sie takie bóle tam. Kostka dookoła jest zbrązowiała. Najbardziej zastanawiające jest to, że gdy usiade na łożku, a nogi "zwisają", ta po złamaniu zamiast wisiec prosto jak ta druga, skreca wewnątrz. Lewa noga była złamana. Byłam na rentgenie, on jednak nic nie wykazał. Rozmowy z lekarzem zakonczyly sie przekierowaniem na usg. Może ktoś z Was miał podobny problem. Prosze o rady, co to moze byc!

Gość gość
idz do dobrego lekarza! i na dobrej usg to się wyjaśni.. ja polecam dr Obuchowicza i dr Jurka w Ultragen w Krakowie. Dr Obuchowicz jest od radiologi a dr Jurka od ortopedii. Oni zajmują się ortopedią sportową i kontuzjami zawodowo więc na pewno pomogą

Gość gość
Nie wiem. Ja nogę zwichnęłam w stawie skokowym plus złamanie kości podudzia 2 lata temu i nic takiego się nie dzieje.

Gość gość
przecież nie u każdego będzie podobnie o naiwności ludzka a tak przy okazji to każdy tego rodzaju defekt nie wyleczony profesjonalnie i do końca wcześniej czy póżniej rzutuje na caly organizm u każdego w innym czasie w innym miejscu i pod bardzo zróżnicowaną postacią czy sobie tego życzymy czy nie.Niestety znakomita większość ludzi nie ma pojęcia o takim przebiegu i lekceważy sobie ten fakt ale wszystko do czasu my zresztą tacy mądrzy jesteśmy a co tam przecież zawsze jakoś to będzie jak to wielu mówi bo to przecież łatwiej coś pieprznąć niż wziąć sobie do serca i potraktować poważnie na coś przecież zdechnąć trzeba,lub jak kto woli piasecki wszystko wyciągnie a wyciągnie?