Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stela05

Jak mam uwierzyc w siebie ?

Polecane posty

Chciałabym byc pewniejsza siebie,mniej wrazliwa nie brac wszystkiego tak do siebie.Odblokowac sie Kiedy z kimś rozmawiam, to cały czas jestem w strachu, że coś głupiego wywale..Ogolnie jestem bardzo niesmiała i to mi przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu :((, Boje sie ludzi, zwłaszcza płci męskiej. Nie przesadzam-naprawde ;( ehh ;/ Faceci wywołują u mnie lęk , i bardzo peszy mnie ich towarzystwo ;( Nikomu nie patrze w oczy bo nie lubie jak ktoś się na mnie patrzy i mi się przygląda..Kontakt wzrokowy baardzo mnie peszy i wtedy się denerwuje i nie jestem w stanie sklecic porządnego zdania ;c ...Jak mam to zmienic? .. Nie potrafię się przełamac ;( ..Moze miał ktoś podobnie i jakimś cudem,udało mu sie zmienic o 180 stpni, Jak tego dokonac?

Takich tematów jest tu kilka dziennie. Poszukaj ich i poczytaj rady jakie tam padają. Poza tym z czasem wszystko mija, nieśmiałość, strach i brak wiary w siebie również.

Gość gość
Wcale ci się nie dziwie, większość ludzi ma tak pusty, tępy i nachalny wzrok ze strach takimu w oczy patrzec

Gość gość
Nie analizuj kazdej swojej wypowiedzi .Nie masz wpływu co powiedzą inni o Tobie to po co się stresować.Badz po prostu sobą...Zawsze naturalna.Jesli zaczniesz kogos udawac to zameczysz sie tym udawaniem a efekt bedzie mizerny bo kazdy fałsz wyjdzie wczesniej czy pozniej .Poddaj sie fali.