Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecinna miłośc ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem ponad 3 lata. Świetnie się dogadujemy, pomagamy wzajemnie i spędzamy przyjamnie czas. Gdy zaczynaliśmy chodzic ze sobą mieliśmy po 14 lat. Każdy uważał, ze to młode zauroczenie, że przejdzie nam, nie ma co się angażować... I może to głupie ale ostatnio zaczęłam się zastanawiac czy ten związek jest w stanie przetwac całe życie. Całą młodośc poświęcamy tylko sobie. Owszem to wspaniałe, ale domyślam się że kiedyś się sobą znudzimy. Chodzi mi o to, że on ani ja nie mieliśmy wcześniej partnerów. Mój chłopak często sobie żartuje, że jak to już nigdy nie pocałuje innej kobiety, nigdy w życiu nie będzie miał porównania. Znaczy mówi to gdy się wygłupiamy :) Ale mam wrażenie, że on po mału to zaczyna zauważac, że jego koledzy wszyscy wyrywają dziewczyny, potem je zostawiają, przeżywają przygody, zwyczajnie się bawią, a on ma już zamkniętą klatkę ... Jak to widzicie ?

Gość gość
ja mialam podobnie.tez bylam z chlopakiem gdy mialam 15 lat.To byla ta Wielka milosc.Po 2 latach,on poszedl do wojska na rok czasu a ja czeakalam na niego.Bedac sama poznalam jak to jest bawic sie,imprezowac i szalec.Poznalam mojego przyszlego meza ktory jest i byl odwrotnoscia bylego.Z bylym bylam jeszcze rok ale to niemialo sensu.Nie zaluje ze tak sie stalo.Zalowalabym gdybym nie sprobowala,chociaz dalej mam sentyment gdy go widze,a nawet czasem sni mi sie jeszcze niestety.