Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie

Polecane posty

Gość gość

Na kafe trafilam niedawno z ciekawości. Mogłoby to być super miejsce aby szybko zadać pytanie i dostać kulturalna, rzetelna odpowiedz. W końcu to dział dla matek - wydawałoby się kobiet dojrzałych, cierpliwych i mądrych życiowo. Dlaczego zatem w niektórych tematach niektóre userki są tak wulgarne? Dlaczego się w ten sposób osmieszają? Czytam sobie temat o kolczykach dla niemowlaka. Jestem przeciwna, ale mogę to napisać w sposób rzeczowy, grzeczny. Co mi da, ze napisze o autorce, ze jest pustakiem, krową, suka, debilem? Czy niektóre z Was czują się lepiej, ze obraza kogoś w taki sposób? Internet daje nam anonimowość - ale czy nie jest przyczyna zezwierzecenia w tym dziale? Mogę napisać wszystko, wiec napisze, aby malej przebić łechtaczkę zęby ja masturbowac lepiej - na jak niskim poziomie kultury i intelektu musi być autorka takich slow - a takie na tym forum przeczytalam oraz podobne do tej wypowiedzi. Dlaczego nie powiedzieć temu - dość? Bo wynika z tego, ze dział który powinien być najprzyjazniejszy jest najbardziej wulgarny. Może macie jakieś pomysły jak zmniejszyć ilość jadu w tym dziale? Pozdrawiam.

Gość gość
A nie lepiej po prostu jak każda dwa razy pomyśli zanim napisze komuś, ze jest debilem? Ja się z autorka zgadzam, same tu robimy sobie szambo. Strach się o cos zapytać bo zaraz Cie obrazaja. A nie wydaje mi się, zeby pisały tu osoby patologiczne, które nie maja obycia. Czasem wiadomo czarna owca się znajdzie, ale akurat ostatnio jest wysyp takich czarnych owiec, masakra! Jesteśmy dorosłe a piszemy jak gimnazjalistki. Ja uważam, ze wszystkie osoby które dbają o netykiete powinny sobie zarejestrować niki, sama tak chyba zaraz zrobię.