Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz upiłam się w wieku 14 lat. To wcześnie czy normalnie?

Polecane posty

Gość gość

Po nocnej eskapadzie wracałam niemalże na czworaka do mieszkania. Spiłam się wtedy z przyjaciółką cin&cin lemon:P A Wy kiedy się pierwszy raz upiliście?

Gość gość
2/10

Gość gość
Natchnął mnie temat jakiejś laski która niby od dwóch lat pije alkohol:) Ja generalnie w miarę grzeczna byłam. Papierosów nigdy nie paliłam ale do alkoholu miałam i mam słabosc:) Jeszcze jak nie wiedziałam jaka ilość jest dla mnie maksimum to naprawdę zdarzały się żenujące wpadki z czolganiem do łóżka:P Dobrze, że miałam na tyle rozsądku że upijałam się tylko z najlepszymi przyjaciółmi na domówkach we własnym gronie a nie eksperymentowałam w klubach itd Ale ty 12 lat to niezły jesteś!:)

Gość gość
Pierwszy raz w życiu upiłam się również w wieku 14 lat. Teraz mam 43 lata i ten drugi raz jeszcze nie nastąpił. Ale wszystko przede mną. I jak, mozna się schlać w wieku 14 lat i nie zostać alkoholiczką? MOŻNA.

No nieźle się nawaliłem jak miałem 12 lat i od tamtej pory co jakiś czas piłem. Natomiast regularnie zacząłem upijać się od 14 roku życia. Wtedy też zajarałem trawkę. A regularnie zacząłem jarać od 16 roku życia. A było to wszystko ponad 20 lat temu.

Gość gość
Też byłam w podobnym wieku,grzeczna dziewczynka której starszy kolega kupił piwo.Dopiero wtedy odkryłam że wcale nie jestem grzeczna i potulna tylko mam swoje zdanie.Teraz mam 19 lat lubie dyskoteki i czasem coś wypić,ale nigdy zabawa nie była ważniejsza od nauki czy rodziny.Nie żałuje tamtego pierwszego piwa.