Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odwołał ślub bo...

Polecane posty

Gość gość

nie zerwałam kontaktu z koleżanką która mu nie odpowiada. Więc wymyślił kompromis.....ja mogę sie z nią kolegawać możemy się spotykać na kawe jezdzić z dziećmi gdzieś ale za to nie bierzemy ślubu. Jak chce ślub to mam go wziąć z nią..... ręce mi opadły

Gość gość
moze twoja kumpela ma zly wplyw na ciebie

Gość gość
nie no wylkuczone. poprostu jak jest maz to juz nie ma kolezanek on z takiego zalozenia wychodzi. Powinnam sie w pelni oddac rodzinie i zrezygnowac z zycia towarzyskiego

Gość gość
to sie ciesz, że nie chce ślubu, bo to jest chore. uciekaj od tego człowieka

Gość gość
ale sobie pretekst znalazł. odnoszę wrażenie, ze po prostu nie chciał się żenić a dobrze cię zna i wiedział, że się na to nie zgodzisz. ech... może to i lepiej dla ciebie.

Gość gość
to fakt nie chciał ślubu ale potem mu przeszło i teraz znalazł chyba pretekst który wykorzystuje i ślub odwołał na dobre. Jeszcze się chamsko ze mnie nabija ze bede sama z dwójką dzieci(bo mam juz dziecko z poprzedniego zwiazku) i nikogo sobie nie znajdę. Powiedziłam mu że dziecko po porodzie będzie miło moje nazwisko bez problemu się na to zgodził...nie znam faceta który pozwoliłby na coś takiego

Gość gość
mój mąż wziął moje nazwisko-nasze dziecko ma moje nazwisko. Wziął cię dlatego, że wiedział, że jak się zlituje nad matką z dzieckiem, wrobi cię w dzidziusia to będzie miał nieodpłatną kucharkę i sprzątaczkę. Ale po co brać ślub jak i tak nie jesteś kobietą jego życia? Po prostu dałaś się wrobić w drugie dziecko a i tak sama będziesz.

Gość gość
To huj.

Gość gość
kucharka napewno nie bo on gotuje i w sprzataniu tez pomaga

Gość gość
tak, teraz tak sobie wmawiasz, poczekaj aż bachorka urodzisz, zobaczysz jak se kochanke znajdzie bo będzie miał dość ryczącego bękarta.