Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez jakiego produktu spożywczego nie możecie się obejść w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 8 tc. Od 3 dni non stop bym jadła bułkę z dobrym masłem i pomidorem. Macie podobne zachcianki?

Gość gość
siostra moja ciągle by jadła wątróbkę i wiecznie o niej gada

Gość gość flavia
ja w ciązy jadłam pomarańcze i sałate ze śmietaną i kwaskiem cytrynowym. Urodził się oczywiscie chłopiec:)

Gość gość
:)tak czasami sie zdarza ze no ludzie nie wiedza jaki produkt 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Ja pamietam ze nie moglaby sie obejsc bez dzemu wisniowego - kazde sniadanie na bulki tylko dzem - do teraz nie moge patrzec na ten dzem - a mija juz siodmy miesiac od porodu:-) druga rzecz to sok z czarnwj porzeczki - karton dziennie. Poza tym pomarancze, madnarynki, sliwki, fanta - mnie akurat zgaga ominela, szpinak pod kazda postacia i czekolada mleczna:-) nie folgowalam sobie nie wiadomo jak ale od czasu do czasu czemu nie:-)

Gość gość
ja obecnie 18 tydzień i tak jak przed ciążą nie znosiłam soku z czarnej porzeczki, tak od początku ciaży nie potrafię się bez niego obejść no i bisgos z kiszonej kapusty, mama robi mi hurtowo i w słoiki pakuje :) słodycze mogą natomiast nie istnieć.

Gość gość
ja sie nie mogę obejść bez bułeczkiz białym serkiem i pomidorkiem a w prost uwielbiam opychać się ostrymi potrawami nie wiem czy to zdrowo ale tak mi smakuja że hej.

Gość gość
Wstyd się przyznać ale bez zimnej coca coli ani rusz:(

Gość gość
Ogórki pod każdą postacią (świeże, małosolne, kiszone), zimna coca cola (niestety). Muszę wypić chociaż małą puszkę coca coli bo inaczej mnie trzęsie :o