Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie wypilam w tym tyg 4 litry wina 11 procent i jedna wodke teraz pije cydr

Polecane posty

Gość gość

czy jestem alkoholiczka jestem nauczycielka mam wakacje nie chodze nawalona ale jak patrze na te butelki to szok;(

Gość gość
sama walisz przd laptopem?

Gość gość
jestes alhoholiczka.Lecz sie

Gość gość
ogólnie po prostu mam dół-nie mam pracy na codzien i nie ma sensu byc trzeźwym, właczam kompa dzienne na 1 h, gotuje, robie przetwory, spaceruje, tyle ze na fazie-nie rzygam nic z tych rzeczy, nikt nie widzi że pilam, ale mam w domu mase butelek nie wiem jak to wyniesc, chyba na raty.... jak sadzicie-jestem alkoholiczką;(?

Gość gość
ale ja nie czuje sie cora, w roku szkolnym całe miesiace nie pija, nie chlam wódek, tylko wina maks 11% za to na raz całe;( komu o tym powiedzieć;(

Gość gość
zadne alkoholik sie nie czuje uzalezniony i kazdy sie tłumaczy tak jak ty, ze nie musze pic,to tylko 1 piwo,1wino itp... kobieto zgłoś sie na leczenie

Gość gość
ale ja naprawde potrafie nie pic 3miesiace i nawet mi nie brakuje nie pale-....moze to taki okres;_(

Gość gość
nie tłumacz sie, narazie moze i potrafisz wytrzymac ale w koncu nie bedziesz umiała, idz sie leczyc zanim bedzie za pozno

Gość gość
eheh wy macie jakies patologiczne postrzeganie alko pic mozna ale z umiarem i sensem jak sama walisz to fakt masakraa