Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolski zostawił zone dla gówniary w wieku jego sp. córki

Polecane posty

Gość gość

stary pryk 58 lat zostawił po 25 latach swoją zone Grazynę Błecką Kolską z którą mial 23 letnia córke zmarłą tragicznie w wypadku w tym tygodniu. stary pryk zostawił je dla 24 latki która grała jako dziecko w jego dwóch filmach i o ktorej napisał ksiażkę. wcześniej zdradzał p. Grazynę z tą gówniarą podobno ma dziecko ciekawe jak się teraz czuje debil po tym co się stao i jak czuje się ta gówniara. Takich facetów powinno zamykać się w szpitalach psychiatrycznych kiedy zaczyna odbijac do łba. Wstyd mieć takiego ojca który pieprzy dziewczynki w wieku córki. Wspolczuje p. Grażynie. :( ciekawe czy ta młoda siksa przyjdzie na pogrzeb ? wstyd! Dziewczyny kopcie w tyły takich psycholi którym się w du/p/pie przewraca na starość bo potem w takich sytuacjach wyrzuty sumienia nie dadzą życ!

Gość gość
p. Grazyna teraz została zupełnie sama bo to było ich jedyne dziecko. Ciekawe co w tej sytuacji "szanowny" pan Jan Jakub?? Czy bedzie spokojnie spał w nocy u boku młodej siksy i się z nią puszczał? leczyć takich staruchów na łeb!

Gość gość
Szkoda tej żony i córki :-( życie czasami jest beznadziejne.

Gość gość
macie swoją demokracje, wszystko wszystkim wolno

Co ma się do tego demokracja? 50 lat temu też niektórzy rzucali żony dla młodszych .Może tylko było mniej chętnych dziewczyn :O

Gość gość
to jest obrzydliwe żeby dziewczyna 24 letnia która powinna w dżinsach jeździć na eskapady w bieszczady swoja pczką wiąże się z facetem prawie 60 lat i jeszcze rodzi mu bachora, no obrzydlistwo a ten facet jak wielu ludzi go zna to mówia że stary zboczuch , wiadomo teraz, taki stary, łysy i zachciało mu się piczki młodej , w dodatku ma córke małą co pieniądze robią z ludzi , czasem cieszę się że nie żyję w tym szmatławym swiecie celebrytów i śmietanki warszawskiej , gdzie tylko forsa i du/py tylko mam rodzine normalną i porzadnego normalnego męża

Gość gość
Na szczęście takie związki szybko się rozpadają i stary pryk zostaje sam

Gość gość
Co z tego jak niszczy psychicznie żone. pani Grażyna jest uważana za b. skromną i uczciwą pokorną kobiete. :(

Jak to się stało? Jak ta dziewczyna zginęła? Kiedy? Czy najpierw on zostawił rodzinę dla młodszej czy najpierw zginęła córka, a on odszedł do młodszej? Jaka kolejnosć? Bo jak dziecko najpierw zgineło, to mozliwe, że oszalał z tej tragedii i zaczął robić wariactwa. Uważam, że kolejność ma znaczenie. jestem rozczarowana. Czytałam o tej aktorce i jej związku kiedys, a propos filmu jasminium. Jestem załamana. Ona jest i była zawsze piękna. Nie wiediałam, że miała córkę. Załamanie, odchowana, rozumna osoba, pół życia wychowania, miała córę na zakupy i kawę i w piz du. Chore życie.

Gość gość
heloiza, córka zginęła wczoraj.

Gość gość
Kolska grała tylko w filmach Kolskiego. Poza tym nie istniała artystycznie, co nie zmienia faktu o straszliwym dramacie tej kobiety.

Gość gość
Rozumiem że wypowiadające się tutaj osoby wiedzą najdokładniej jak wyglądało życie tego małżeństwa? Wszyscy wspónie spali, gotowali, wychowywali dziecko, i ogólnie wszystko razem? Ludzie się rozchodzą bo mają powody. Kto, kiedy i w jakim wieku niepowinno interesować innych bo tak naprawdę tylko ludzie którzy ze sobą żyją, wiedzą jak jest. Ogólniając, nabieracie się na różnego rodzaju ploty a sami obgadujecie.

Opanuj się, nie w takiej wierze pisałam mój post. Wczoraj? Jezu, jaka tragedia....prawie moja rówieśnica, trochę młodsza. A człowiek żyje raz, w tym wieku tak wiele jeszcze jest do przepracowania, sama wiem po sobie. Jeszcze 5 lat temu żyła kobieca z cała rodziną, a dziś jej życie zmieniło się w każdym aspekcie. Boję się myśleć. A jej aktorstwa nie obgadujcie, bo nie ma to teraz naczenia. Zawsze jednak zachwycało mnie, jaka jest piękna: nie zestarzała się,w ciąż wygląda tak samo. 20 lat temu i teraz. Zachwyciło mnie to kiedyś. Ale teraz bidulka się raczej zestarzeje szybko.

Gość gość
On ją zostawił chyba ze dwa lata temu ale w jednym wywiadzie czytałam że on jej ileś tam razy oznajmiał że się "zakochał". i po ostatnim takim "wyznaniu" aż straciala przytomność. Bus musiał jej duzo zdrowia zepsuć. Szkoda że w życiu trafila na takiego gnoja. Mogla chociaz pocieszyc sie na jesieni zycia swoją corką i wnukami a tu kicha! A takiego buca to by chemicznie psaowało kastrować. Wielki kochaś i amant. To akurat nie zalezy tylko od kariery i pieniedzy choc one jeszcze bardziej czlowieka mogą zepsuc. Na miejscu tej jego dziewuchy to bym sie zalamala i ze wstydu i wyrzutow sumienia uciekla na koniec świata. Ale zrobili sobie zawczasu dziecko to ją stawia nieco wyżej i daje jakaś ochrone "wielka mamusia". Dla p. grażyny to tym gorzej :(

Gość gość
raczej chodzi o to, że porzucił ją dla takiej gówniary, z którą wspólny temat to głównie seks, a nie że porzucił w ogóle

Gość gość
ty z 21:01 jak masz przed sobą piekną i bestie to chyba nie trzeba wiele się nagłowić. Czlowiek buntuje się przeciwko niepsrawiedliwości i zlu. Znam takich facecikow którzy lataja na lewo i prawo i się "zakochują" co roku w innej. To ten sam typ. Szkoda że ona nie trafiła na normalnego człowieka. Ah tak. To zupełny przypadek ze stary 60letni dziad związuje sie z gówniarą. Yhymmmmm. Trzeba zmilczeć bo ktoś źle pojmuje humanizm. NIE Trzeba przestrzegać głupie lafiryndy że mogą rujnowac kogoś psychicznie i trzeba krytykować starych bawidamków . Pełen ostracyzm społeczny na takich ludzi.

Właśnie znalazłam w jakimś brukowcu podły nagłówek, że znana aktorka zabiła córkę;-//// bardzo taktowne z ich strony, kurrrrwa, że też dziennikarze muszą na wszystko sobie pozwalać;-( ja jednak myślę, że to jest nie do przeżycia

Gość gość
I tak to nie jest milosc takie stary capy juz sie nie zakoc***a,i ttak zaraz znajdie sobie inna a ta mloda lafirynda to na jego kase poleciala bo na co innego?

Gość gość
No to że ona prowadziła samochód to okropne. Biedna kobieta boje się zeby sobie zcegoś nie zrobila bo na pewno będzie miała wyrzuty ze to przez nią :( normalnie same nieszczescia

Mój Boze....piękna ta dziewczyna jego nowa...chociaż to niestosowny komenatrz, wygląda na pożądną, więc nie wiem jak to się dzieje, że się bawi w coś takiego. Koszmar.

Gość gość
wlasnie w tym wieku mniej wiecej wychodzi u facetow ich ta "meskosc" widac jaki pan Kolski meski, hahahhaha, naiwny stary *****cz, przeciez on wie ze to sie zle skonczy, pomimo tego wlazi w cos co tylko skrzywdzi ludzi naokolo i jego samego potem, wie ze nie beda szczesliwi do konca zycia, taka mloda lala wyciumka i odejdzie, ale pan"meski" ma nadzieje ze w razie czego do zony wroci, oby potem na jakas depresje zapadl i wycierpial to na co zasluzyl.

Gość gość
Ona wcale nie jest adna. Jest zwykła. Aleksandra Michael wpiszcie

Gość gość
straszny dramat,nie mam dzieci,ale siostrę wychowywałam od 8mego mca,ma teraz 20lat dla kobiety,matki,to straszny dramat,stracić dziecko,jeszcze w taki sposób,nie wiem czy ta kobieta się z tego podniesie ogromnie Jej ,i Jej mężowi współczuję

Gość gość
Grała nie tylko w filmach Kolskiego, jako Błęcka grała przecież w innych filmach, np. w obu Koglach - moglach.

Gość gość
wredny!!!!

Gość gość
Każdy może się zakochać, płodzić ile chce, ale z szacunku zanim się umoczy, wypadałoby się rozwieść, a potem to wolnoć Tomku w swoim domku. Szacunek do ex przydałby się.