Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Earl_Grey

Femdom

Polecane posty

Mysle o tym od dawna w sumie juz od szkoły podobały mi sie starsze odemnie nauczycielki, kobiece pełne seksapilu (hehe mało takich ale sie zdarzały) i surowe. Takie które rozkazywały potrafiły czasem wysmiac upokorzyc. Do dzis to we mnie siedzi a mam juz 23 lata i od czasów gimnazjum mineło trochę. Na codzien uległy nie jestem mam tez normalne relacje z rówiesniczkami i normalny seks. Jednak ta fantazja jest gdzies we mnie i czesto powraca. O starszej odemnie pewnej siebie kobiecie dla której byłbym niewolnikiem sługa czym kolwiek chce. Taki układ Femdom z którego przyjemnosc czerpali bo oboje. Macie za soba takie doświadczenia? Pytanie kieruje do kobiet i meżczyzn, dązyliscie jakos do spełnienia tej fantazji a moze lepiej zeby tylko nia pozostała?

Gość gość
Bez sensu to facet powiniem dominowac a kobieta byc uległa i dac sie ponizac, jak facet ma takie mysli to cos z nim nie tak.

Gość gość
nikt nie powinien dawac sie ponizac

Dalczego tak uważasz? Jezeli oboje czerpią z tego satysfakcje, lubia byc ponizania i ponizac to dlaczego nie. Co w ty złego. Kwestia gustu jak wszedzie.

Gość gość
Linijką w pupkę i do minetki raz raz... Mmmmm :)

Gość me llamo
Linijką w pupkę i do minetki raz raz... mHmmm ;)

Gość gość
Tak. Ja żyję w takim związku. Jak chcesz więcej, to napisz: fdf33@wp.pl lub poczytaj femdom-fetysz. blogspot. com