Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stela05

Jakie badania porobic? moze to coś z hormonami?? POMOCY

Polecane posty

Martwie sie o swoj stan,chcialam sie upewnic czy moj organizm dobrze fynkcjonuje...Np. na brzuchu pojawiła sie biała plama ktora nie znika nawet po opalaniu , mam ja ze dwa lata..Strasznie wypadaja mi włosy i sie troche przetluszczaja,co jakis czas wystepuja krosty,Spóźnia mi się miesiaczka w tym miesiacu w ogole nie dostałam okresu tylko jakis brazowyy sluz ;/..Jak to ma jakies znaczenie to nie biore antykoncepcji ani zadnych leków... Gdzie sie najpierw udac? do lekarza rodzinnego? robia mi badania na NFZ ?? Sa tu w ogle jakieś mądre osoby?? co sie znaja na rzeczy? jak tak to prosze o odpowiedzi :))

Wiesz..mam ten sam problem.. najpierw poszłam do ginekologa bo okres mi się spóźniał:p stwierdził że może być ciąża... 29.09 )) dziś miałam wynik badania beta Hcg okazało się że nie jestem... a od 6.sierpnia do dnia dzisiejszego też normalnego okresu nie miałam tylko wystąpiło raz obfite brązowe kawałki :/ więc pewnie też jak pójdę do ginekologa to zacznie mi robić jakieś badania na tarczycę itd.... A na do tej pory miałam badania podstawowe czyli(krew, mocz, grupa krwi, WR, beta HCG.. Tobie też radzę iść do ginekologa:)

na początku i tak będziesz musiała zrobić podstawowe badania.