Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie kogoś kto był całkowicie normalny, a potem kompletnie mu odjebało?

Polecane posty

Gość gość

jak znacie takie przypadki to je opiszcie.

Tak, ja :) Ale nie będę opowiadał, bo wróciłem do żywych i nigdy tam nie wrócę :)

Gość gośćiaaaaa
ja, ale powaznie mowię byłam normalna, ale syt. w zyciu sprawiły, ze z moją głową było coś nie tak. mozesz uznać to za provo, ale czasem czuje, ze nie jestem sobą ze moje zachowanie odbiega daleko od "normy"!

Gość gość
temat nie jest o was a czy znacie kogos. oczywiscie kazdt sam siebie da za przyklad,a czemu? bo jestescie cholernie nudni i zwyczajni,marzycie o byciu oryginalnymi ... a ja? znam takie dwa przypadki : kobieta zeswirowala, po wypadku, miala uszkodzony mozg, wczesniej bylanormalna chodzila do pracy,potem jako 48 latka ubierala sie i czesala jak dziecko,wozila psa w glebokim wozku, parkowala samochod na srodku dziwnych miejsc, druga osoba zmienila sie prawie z dnia na dzien, bez powodu, chodzila na studia,miala cxhlopaka kilka lat, no po prostu nuda, a nagle zaczela eksperymentowac z kolorem wlosow, stylem ubran, jednego dnia byla hipiska innego mowila,ze to jest do bani i chce robic duza kase i kariere, rzucila studia, pracowala jako modelka, potem znowu mowila,ze modelki to dziwki, byla nawrocona, rozanielona, ubierala sie jak zakonnica,potem znowu zatrudnila sie jako tancerka do klubu nocnego, oczywiscie chlopaka rzucila,nieraz pisala,ze chce umrzec,a pare dni pozniej,ze zycie jest cudowne, zwariowala bez przyczyny