Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam jak chłopak, nie mam piersi, bioder ani pupy, żaden mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
poka :classic_cool:

Gość gość
może chociaż dobrze obciągasz? plakat modelki na ścianę i jakoś będzie... się nie martw

Gość gość
Muszę przyznać że dość długo miałam ten sam problem.W okresie dojrzewania zamiast powiększających się piersi zaobserwowałam jedynie "gigantyzm"(mam 177cm,jednak w wieku 15 lat to było sporo). Chłopcy nie byli zainteresowani moją osobą,traktowali mnie jak kumla. Mając 18 lat zaczęłam ćwiczyć na brzuch i pośladki-moja siostra się odchudzała i w między czasie zaczęłam brać tabletki anty-do wyregulowania okresów.Zanim się spostrzegłam piersi powiększyły się od tabletek, a tyłeczek nabrał kształtu.Początkowo dziwnie się czułam nagłym zainteresowaniem płci przeciwnej,a z drugiej strony ciesze się z przemiany w łabędzia.

Gość gość
ja myślę, że to nie brak biustu czy pupy, tylko ogólny pasztet z ciebie. Jakoś nie mam problemu mimo wymiarów 82/59/82 :)

Gość gość
Wyglądam jak chłopak a faceci wolą te kobiece 90/60/90

Gość gość
a skad jestes autorko ?

Gość gość
To zostań gejem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
może akurat trafiasz na takich którzy wolą puszyste. Każda potwora znajdzie swojego amatora :)

Gość gość
Kobieta, żeby być kobietą musi mieć duże cycki. I może być przy tym szczupła jak ty.

Gość gość
hahahaha a ile Ty widujesz na ulicach tych 90-60-90? bo ja właściwie wcale. te umowne wymiary idealne w przełożeniu na nieco inne (podobne) ma niewielka grupa kobiet. mało jest zgrabnych klepsyderek, najwięcej jest gruszek - mały biust, szerokie biodra, masywniejsze uda i tzw. maczug - chude nogi, mała pupa i wielki biust plus na ogół spory brzuch do tego. i jakoś te kobiety znajdują facetów. nie żyjemy w idealnym świecie i każdy, kto ma choć odrobinę rozumu o tym wie i nie szuka w gruncie rzeczy supermodela, czy supermodelki, a partnera do życia.

Gość gość
tak tak, a prawdziwy facet musi mieć co najmniej 20 cm penisa, bo inaczej nie jest mężczyzną. pieprzenie zakompleksionych i innych frustratów, którzy z kobietami mają do czynienia co najwyżej w sieci. baju baju

Gość prawictwo pospolite 143
90-60-90 wcale nie jest idealne ( bo idealnego wymiaru nie ma ) to tylko przybliżona liczba , która świadczy o dobrej sylwetce Ta dziewczyna poniżej ma wymiary 91-63-95 https://www.youtube.com/watch?v=x4mgaLk3okw Założe się ze jej ciało jest lepsze od większosc***anienek które mają 90-60-90

Gość gość
Wg badan najbardziej liczy sie waist to hip ratio (odpowiada za70%atrakcyjnosci kobiety) czyli stosunek pasa do bioder. Idealny 0,7. U facetow liczy sie wg badan najbardziej chest to hip ratio. Im wyzsze tym lepsze. Czyli stosunek obwodu klatki dobioder. Im wezsze biodra i im wieksza klatka tym lepiej. Decyduje to o 80% atrakcyjnosci faceta. Wzrost decyduje tylko o 10% i podobno wielkosc penisa 5%. Mozna o tym poczytac w necie.

Gość gość
zależy do czego ci ta kobieta, jeśli wyłącznie do pomacania to faktycznie jak największe :)

wiesz mi sie najbardziej podobają dziewczyny z małym biustem i szerokimi biodrami ..o wymiarach zbliżonych do 84-63-94 więc wcale nie jestem fanem 90-60-90..

Gość gość
Bo cycki nie maja az takiego znaczenia jak waist to hip ratio. Baba z duzymi jedrnym cyckami ale bez talii i z waskimi biodrami jest dalej totalnie nieatrakcyjna.

Bo cycki nie maja az takiego znaczenia jak waist to hip ratio. Baba z duzymi jedrnym cyckami ale bez talii i z waskimi biodrami jest dalej totalnie nieatrakcyjna. zgadzam się w 100 %

Gość gość
najatrakcyjniejsze kobiece sylwetki mają różnice między biodrami a talią od 30 do 33 cm