Kotek84 0 Napisano Lipiec 27, 2014 Witam! Dzisiaj się zważyłam i okazało się, że ważę 74 kg przy wzroście 156 cm. :( BMI wykazało pierwszy stopień otyłości. MASAKRA!!! Muszę schudnąć!!! Szukam chętnych, razem łatwiej. ZAPRASZAM. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 Co mialo oznaczac "za chwile " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Lipiec 27, 2014 hehe to ja waze niewiele wiecej od ciebie przy wzroscie nieco ponad 190... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotek84 0 Napisano Lipiec 27, 2014 w październiku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotek84 0 Napisano Lipiec 27, 2014 zbereznik to współczuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 ja chce 2 kg tylko i ani rusz, nie wiem co robic. te osttaanie kg to najgorsze co moze byc, wogole nie schodza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 Moja mama schudła 30 kilo jedząc tylko i wyłącznie ogórki kiszone przez pół roku :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 A ja polecam dietę TURBO. Bez głodzenia się a efekty zauważalne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 daj opis takiej dietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach