Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka ma obsesję

Polecane posty

Gość gość

Odkąd poszła na studia uczy się od rana do wieczora a w wakacje siedzi w bibliotece. Myślę, że stanowczo przesadza z tym. Naoglądała się jakichś filmów motywacyjnych i bierze z nich przykład. Boję się, że zamęczy się tą nauką. Wstaje o 4 rano i idzie biegac w parku, a potem tylko nauka i nauka. Jak sprawić żeby córka się opamiętała?

Gość gość
Nierob nic. Dziewucha dorosla jest wie czego chce. Niech sie uczy jak ma taki kaprys ,skonczy studia bedzie dobrze zarabiac,mloda jeszcze bedzie to se nadrobi :-)

Gość gość
jak się zmęczy to se zrobi przerwę, daj jej się pouczyć w spokoju póki się jej chce

Gość gość
:)studia i tak nieczego w zyciu nie przynosza ale to jej zycie wiec sie odczep 999 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

lepsza taka obsejsa niż inna, jedyne ryzyko, że będzie tzw no-lifem (osobą bez życia), poniekąd jak ja, niestety;-/ bo byłam jak ona, mam teraz pracę, więc na darmo nie poszło, ale poza pracą nie mam nic i jestem zagrożona teraz zwolnieniem i jeśli to się stanie, to umrę, bez kitu

Gość gość
Jak biega to jest okej. Dba i rozum i o ciało. Daj jej spokój już nie jest córunią mamuni....

Gość gość
pewnie kreski wciągane tak ją pobudzają...