Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna gotycka dziewczyna zniszczyła mi życie. Nie mogę o niej zapomnieć

Polecane posty

Gość gość

najpiękniejsza gotka i najpiękniejsza dziewczyna jaką widziałem. Czuję żal i rozgoryczenie. Gdy widzę kogoś ubranego w tym stylu to zaraz mnie szlag trafia. Czemu te gotki mają taką wykolejoną osobowość i nie potrafią tworzyć normalnych relacji?

Gość gość
bo to są szatany wrodzone, suuki, zdziry a nie dziewczyny, zawarły pakt z diablem

Zniszczyła Ci życie w jaki sposób? Pobiła Cię, okradła, ucięła rękę albo nogę?

Gość gość
W taki sposób, że najpierw się ze mną spotykała, pozwalała całować, dotykać, a potem nagle powiedziała, że tak być nie może i sp*doliła. Dokładnie, to są szatany wcielone...Muszę ją jakoś odzyskać, bo myśli nie dają mi spokoju. Już od pół roku mam obsesję.

Gość gość
Muszę albo ją jakoś odzyskać, albo pozbyć się jej z moich myśli, bo inaczej czeka mnie tragedia.

Wiesz, to trochę niepoważne że piszesz "zniszczyła mi życie". Jakby to była jej wina że nie zaiskrzyło z jej strony.

Gość gość
moze jej nie dogodziles :D

Gość gość
Nie wiem czy nie zaiskrzyło...ale mówiła mi piękne rzeczy, wszystko jednak pachnie szatańską ściemą. Powiedziała, że zaiskrzyło i właśnie tego się boi dlatego musimy przestać się widywać. Noż kurrrr....jedna wielka ściema. Taki stary ćpun jak ja się na to nie nabieerze.

Gość gość
Nie wiem czy nie zaiskrzyło...ale mówiła mi piękne rzeczy, wszystko jednak pachnie szatańską ściemą. Powiedziała, że zaiskrzyło i właśnie tego się boi dlatego musimy przestać się widywać. Noż kurrrr....jedna wielka ściema. Taki stary ćpun jak ja się na to nie nabieerze.

Gość gość
"moze jej nie dogodziles" Chooy z tym, chcę ją odzyskać.

Gość gość
To była jakaś wcielona diablica. Nie próbuj jej odzyskać bo źle skończysz. Módl się do Boga i zapomnij o niej.

Gość gość
No była k*rwa, niby to takie słodkie, niewinne, małe i grzeczne, a k*rwa widać, że coś jest nie tak. Oddalone to od Boga i jakieś nieczyste siły zaraz w to wstępują.

Nie znam wielu gotek jednak wiem, że każdna z nas jest inna. Jesteśmy ,,specyficzne" i nie każdwmu ta specyfika odpowiada. Siłą nikogo do miłości nie zmusisz. Jeżeli mówi nie, to uszanuj to i tyle. Ciężko jest zapomnieć, no ale jak.ktoś nie chce, to nie można go zmusić.

Gość gość
Prowo jak nic

Gość gość
Zobaczyla jaka ofiara z ciebie to uciekla.

Gość gość
jestes jedynie pierdolona padlina..gdyby ona zachorowala, zbrzydla, utyla to bys ty od niej spierdolil. padlina ktora jedynie miluje zewnetrzna powloke. obys zdechl pustaku

Gość gość
To prowo napisal "taki stary cpun o"o sobie myslicie że on na powaznie?