Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie nienawidza policji?

Polecane posty

Gość gość

gdyby nie my balibyscie sie wychodzic z domow

Gość gość
Mandaty za picie piwa w parku

Jakie my jebnięty człowieczku? :D Gdyby nie ty, ogólna dyskusja byłaby wolna od codziennych pipek, siusiaków, studentek, tańca na stola, szefowej w pończochach itd, sam wiesz o czym pisze. :D

Gość gość
Ja nie lubię mend bo jestem zolnierzem. Zadna menda mi nie podskoczy. I ciesze sie szacunkiem społeczeństwa, na który z reszta ciezko pracowalem

Cynicfm,zgadzam sie z tobą.Trochę mnie śmieszy kiedy policjanici wypisują mandat bezdomnemu który i tak go nie zapłaciAlbo facetowi który po pracy pije kulturalnie jedno piwko pod sklepem.Trąci hipokryzją.Ale dura lex sed lex.

Co nie zmienia faktu że kiedy facet tłucze kobietę ,znęca sie nad nią i dziećmi ito itd policja jest POTRZEBNA i należy się szacunek.

Gość gość
Ostatnie moje doświadczenia z nimi to jak bawiłam się po zmroku z dzieciakami z podwórka w chowanego, ja akurat szukałam i zaczepił mnie policjant czemu jestem sama, to ja mówię, że nie jestem sama, a on na to, że jakoś nikogo nie widzi :D Obcy facet zagadujący do dziewczynki po zmroku, to nic do lubienia ;)