Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosć mojej narzeczonej ciągle jej mało

Polecane posty

Gość gość

od dawna niczego jej nie brakuje w dzieciństwie niby mieli biede ale odbili sie od dna. Poprzednich dwoch facetow miala dosc nadzianych ale im nie wyszlo zostala sama z dzieckiem od rodzicow dostala piekne mieszkanie za 300 tys i auto za 15. Poznałem ja jak juz to wszystko miała zamieszkaliśmy razem teraz jest w ciąży nie pracuje tylko zasiłek ponad 1000zl ma i 500 alimentow. Ja zarabiam 2500 z czego place 200 alimentow na syna i ona ciagle mi marudzi ze ma mało, że za mało zarabiam że mam coś zrobic albo prace zmienic albo wyjechac no mam dość. Co z nią zrobić

Gość gość
no to ładnie żeś się urządził laska z chatą autem ciekawe co Ty wniosłeś do tego związku prócz nasienia ....

Gość gość
rzuc ja po co ci laska z dzieckiem ... ja bym sie zwiazal z panna z dzieckiem tylko gdyby jej facet wyciagnal kopyta inaczej to bez sensu poza tym te wszystkie wymagania truten jeden ty masz lozyc na nia a chata nigdy nie bedzie twoja :D brak slow... juz nawet nie komentuje ze placisz na syna tylko 200zl alimentow ...bo rece opadaja

Gość gość
płace tylko 200 bo co 3 dzien jest u mnie. i tez go wychowuje zabieram go do mieszkania mojej dzziewczyny. miał być ślub ale odwołałem. Nie zostawie jej bo nosi moje dziecko

Gość gość
A co Cie to obchodzi. Dasz jej 200 zl i nie bedziesz sie z nią męczył