Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolek26

mam cholernego dola

Polecane posty

Gość lolek26

zaczne od tego że nie mam pracy pracuje tylko dorywczą na budowie ale zawsze mnie zwalniają pracodawcy nie są zadowolenie z mojej pracy nie mam także dziewczyny i nigdy nie miałem jestem prawiczkiem który nigdy nie był na randce spacerze z dziewczyną byłem także ofiarą mobingu wszędzie gdzie tylko pracowałem w szkole też byłem gnębiony fizycznie i psychicznie koszmar.Ogulnie to jestem darmozjadem którego matka utrzymuje dziwie się matce że mnie jeszcze nie wygnała z domu jak pracowałem to oczywiście dawałem kasę ale zarabiałem niewiele.Mam kompleksy na punkcie ciała uzasadnione w lato nie ma mowy żeby iść na basen albo na plaże.Coraz czesciej myśle o samobójstwie ale takim upozorowanym na wypadek albo morderstwo a dlaczego takim bo wiem że łatwiej by było mojej matce i siostrze zaakceptować moją smierć nie musieli by się również wstydzić ze ich syn brat popełnił samobójstwo jesli bym sie zabił wszyscy ktuży mnie znają wiedzeli by że zrobiłem to bo byłym życiowym nieudacznikiem chciałem się wygadać sory za błedy

Gość gość
nie panikuj,ja rowniez prawiczek z kompleksami,nigdy nie miałem dziewczyny, mam 34 lata obecnie zmagam sie z nerwicą czesciowo pomogły leki,sport,chęc pokonania problemu,miałem rowniez mysli samobójcze,nie jestes sam! nie zapominaj o Bogu,jestes jeszcze młody,przed tobą jeszcze wszystko

Gość gość
...moglibyśmy się zaprzyjaźnić, bylibyśmy dwa Bolki

Gość gość
Ja też nie mam dziewczyny i jakoś musze żyć a co do pracy właśnie wszystko u prywaciarza jest jak dobrze robisz bo ta kto ci podziękuje i pa pa ja to nie boje się roboty ale musze wiedzieć o co w niej chodzi bo jak nie kumasz to nie praca u prywaciarzy jest źle bo powinien być okres próbny chociaż te 3 miesiące niech ci płaci mniej na godzinę ale byś się czegoś nauczył a teraz jest tak co pan pani od razu umie SMUTNA RZECZYWISTOŚĆ