Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja rarzeczona matka mojego nienarodzonego dziecka....

Polecane posty

Gość gość

od dawna niczego jej nie brakuje w dzieciństwie niby mieli biede ale odbili sie od dna. Poprzednich dwoch facetow miala dosc nadzianych ale im nie wyszlo zostala sama z dzieckiem od rodzicow dostala piekne mieszkanie za 300 tys i auto za 15. Poznałem ja jak juz to wszystko miała zamieszkaliśmy razem teraz jest w ciąży nie pracuje tylko zasiłek ponad 1000zl ma i 500 alimentow. Ja zarabiam 2500 z czego place 200 alimentow na syna i ona ciagle mi marudzi ze ma mało, że za mało zarabiam że mam coś zrobic albo prace zmienic albo wyjechac no mam dość. Co z nią zrobić

Gość gość
no bo sorry, ale zarabiasz bardzo mało. Ona 1500zł + 2300zł Twoje to niewiele na miesiąc z opłatami, na 2 dzieci + jedzenie i jakieś przyjemności. A swoją drogą co Ty tak mało płacisz tych alimentów ? Tatuś z Ciebie od siedmiu boleści widzę... ;/ pewnie tyle samo będziesz dawał teraz swojemu dziecku. żenada

Gość gość
płacę mniej bo syn jest trzy dni w tyg ze mną. Spędzam z nim bardzo dużo czasu. No dobra zarabiam mało to jak jej coś nie pasi to mogła bogacza szukać

Gość gość
beznadziejny jestes i tak masz szczescie, ze zyjesz z nia, bo sam bys sie nie utrzymal :P