Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża ? proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Powiem na samym początku ze proszę bez zbędnych komentarzy , bo ja po prostu się martwię, i szczerze powiem że jestem panikara. A więc kochalisny się z moim chłopakiem w dni NIE PŁODNE z prezerwatywa, którą nie pękła ani nie zsunela sie, a chłopak skończył we mnie. Dzisiaj jest niedziela a w piątek miałam dostać miesiączke, ale narazie nic. Niby mam objawy jak przed okresem, typu tkliwosc piersi , wypryski i lekki ból pod brzusza. Jak myślicie dziewczyny czy istnieje jakaś szansa na to że coś mogło pojsc nie tak ? Proszę o normalne komentarze, i z góry dziękuję.:-)

Gość gość
nie, w ciąży na pewno nie jesteś

Gość gość
Stosujesz nieskuteczną XVii wieczną antykoncepcję.Nawet twoja babcia lepszą stosowała i nie chcesz zaciążyć.Tak moze mysleć dziewczyna myśląca cipką.Lepiej wyglada mysląca dolną głową.Dolna głowa służy tylko do pracy.

Gość gość
skoro były to dni niepłodne i się zabezpieczaliście to nie ma możliwosci zapłodnienia. Dobijają mnie takie pytania, sorry. Jak gumka to dla was za mało to zastosujcie jakąś dodatkową antykoncepcję. Może to być np contragel - żel plemnikobójczy