Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kregarz i nastawianie szyi.

Polecane posty

Gość gość
Ale szczegol no... Jest Roche lepiej, nova bolo, ale sie rozciagam I codsiennie po troszeczku mniej. Mollie ze mi gossip sciegno nadciagnal.

Gość gość
gość dziś No widzisz naciagnał ci ,jak miło :)

Gość gość
Coooo... Troche sie martwie, bo mam okropny bol nogi szczególne jak troch dłużej pochodzę. Mrowi mnie, taka jest ciężka ta noga No i takie dziwne uczucie w niej. Jak sie porozciagam to. U y jest troche lepiej, ale juz chyba zaczynam panikować, bo troche to trwa..

Gość gość
A ja dwa razy korzystałam z usług kręgarza i dwa razy z sukcesem. Raz dwadzieścia kilka lat temu u starszej, teraz już nieżyjącej babci, kiedy nie mogłam po porodzie schylić się, żeby maleństwu zmienić pieluchę. Jedna wizyta pomogła. Już u niej w domu poczułam ulgę, a na drugi dzień zapomniałam, że miałam jakiekolwiek dolegliwości. Drugi raz u kręgarza i masażysty zawodowego kilka lat temu, pomogło za trzecim razem i nie wróciło. Oprócz nastawiania miałam masaż całego ciała za 50 złotych. Bardzo miło wspominam tą terapię. Chłop ma złote ręce, zazdroszczę jego żonie. Mojej koleżance masażysta rozmasował taką bułę na karku, ale to trwało już o wiele dłużej, ponad pół roku regularnych masaży, więc koszty niemałe.

Gość gośćautorka
Myśle ze jak jest kregarz i masaż połączonych to wtedy jest ok. Samo nastawianie tylko gorzej moze zrobic,

Gość Oleńkaaaaaaa
Mi w sprawie szyi bardzo pomogły panie rehabilitantki w krakowie. Polecam serdecznie: 725 725 800. Nareszcie koniec z bólem.

Gość gość
Oleńka, napisz proszę coś więcej poza numerem telefonu. Mają jakąś stronę internetową? Chciałabym zapoznać się z całą ofertą jakichś spoko rehabilitantów w krakowie bo nie daję już rady z kręgami.

Gość Oleńkaaaaaaa
andmax.eu powodzenia tam!

Gość gość
Ja jak miałem problemy z szyją to zadzwoniłem do Pani Brunagel w Krakowie i ona dosłownie w 5 min naprawiła szyjkę :D Dobry specjalista zawsze sobie poradzi z problemem.

Gość Karla1978
ooo, w krakowie? Weź podaj jakiś namiar koniecznie!

Gość gość
dobry kregarz jest w krepej