Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arapaima

Drugie serduszko ???

Polecane posty

Gość Arapaima

Witam, może moje pytanie wyda Wam się głupie, ale może któraś wie cos na ten temat. Jestem w 7.tygodniu ciąży. Dwa dni temu miałam USG. Oczywiście serduszko pięknie biło. Lekarz pytal mnie 3 razy czy widze. I widzialam pieknie kurczace sie malutkie serduszko. Po badaniu na zatrzymanym obrazie USG zapytalam gin gdzie właściwie jest cały zarodek, ponieważ chciałam wytłumaczyć partnerowi przy oglądaniu zdjęcia. Ona pokazała zarodek w drugiej części ekranu! Odpowiedzialna jej,ze ja widziałam serduszko wyraznie po drugiej stronie. Ona zdziwiona powiedziala ,ze być może widziałam ,,odbicie obrazu sondy USG,,. I teraz moje pytanie: czy któraś z Was miała podobnie? Jest w ogóle cos takiego?? Może to głupie, ale czy to możliwe, ze widziałam drugie serduszko i mogę mieć bliźnięta jednojajowe? Czy gin może nie zauważyć drugiego serca? Dziwne to wszystko...

Gość gość
ja bym raczej zaufala lekarzowi on chyba się lepiej zna i ma doświadczenie.. :/

Gość Arapaima
Chodzi tez o to,ze pracowała na nowym sprzęcie i miała problem np. z powiekszeniem obrazu. Byłam pierwsza pacjentka tego dnia. Ufam jej, bardzo dobry lekarz, ale widziałam wyraźnie serduszko,a nie jakiś cień i dlatego jestem taka skolowana ;|

Gość gość
Nie panikuj :/ lekarz wie lepiej i jak powiedziała ze to odbicie to tak pewnie jest

Gość Arapaima
Ale ja nie panikuje, cieszylabym się z bliźniaków ;)) Dziękuje za odpowiedzi, może faktycznie cos się odbiło w brzuszku.. Pozdrawiam