Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omladinac95

Trafiałem w swoim życiu na same szmaty

Polecane posty

Gość gość
co sie porobilo z tymi ludzmi wogole teraz ulubioną zabawą mlodziezy jest sloneczko i ze oni nie maja wstydu ani wyrzutow sumienia

Gość gość
to prawda, co nas nie zabije to nas wzmocni i Ty autorze wcale taki słaby już nie jesteś, swój rozum też masz tylko więcej luzu, tolerancji i optymizmu Ci brakuje

Gość omladinac95
I to jest chore.Właśnie z tego powodu ciężko trafić jakąś normalną.

Gość omladinac95
Tolerancji do czego?

Gość gość
ja mam normalna siostre nawet ladna i taka chudzina ale ona to wstydzioch nie wychodzi z domu i nie ma chlopaka przez to a ma 24lata

Gość omladinac95
A to ciekawe.

Gość gość
:(

Gość gość
No i dobrze ci tak szmaciarzu

Gość gość
Pociesze cie autorze innych kobiet nie ma tylko szmaty

Widzisz autorze, sam tytuł topiku przyciąga więcej negatywnych wypowiedzi. To samo jest z myśleniem ale do tego nie wystarczą niektórym ludziom studia i dobra pozycja. Jesteś rozgarnięty lecz młody i niedoświadczony. Siebie uważasz zapewne za ideał a w innyh doszukujesz się wad. Wyluzuj, zajmij się czymś co lubisz bo biadoleniem świata nie zmienisz. Zapewniam Cię, ze jest mnóstwo wartościowych dziewczyn ale takie są zajęte nauką, pracą czy swoimi pasjami. Jako człowiek inteligentny powinieneś sam znaleźć do nich drogę. Widać coś tu jest nie tak skoro używasz brzydkich słów na określenie drugiego człowieka, jest w Tobie też trochę ,,brudu,, który pielęgnujesz zamiast usunąć. Psychologicznym okiem patrząc wytłumaczeniem tego może być nieciekawa sytuacja rodzinna w której się wychowałeś i to rzutuje na Twoje relacje ze światem zewnętrznym.

Gość omladinac95
Skąd wysnułaś teorię ,że uważam się za ideał?? To jest dopiero ciekawe :) .

Gość omladinac95
Nie wymagam wcale dziewczyny-ideału . Pragnę tylko ,żeby nie zdradzała i była uczuciowa . Czyli taka jak ja.

Gość gość
no to bardzo źle, że nie wymagasz od dziewczyny, żeby była ideałem. Poza tym powinieneś stworzyć sb harem jak przystało na prawdziwego faceta. Bo prawdziwy facet to tylko ten, który ma harem albo wiedzie życie samotnego ausidera tak jak na westernach. I kobiety traktuje jako przelotne przyjemności niczym James Bond albo porucznik Borewicz. A jeśli już miała by być ta jedna to powinna być doskonała, nadczłowiekiem, nieśmiertelna itd żeby wszyscy Ci zazdrościli.:)

Gość omladinac95
zabawne :P . Dzisiaj nie ma takich kobiet,wszystkie się puszczają :(/

Gość gość
Miałeś pecha autorze, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Nazbierałeś szmat, to otwórz ...... saloon odzieżowy 💤

Gość gość
i co robiłeś z tymi szmatami?