Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dom i działka sprzedaż ile bym dostała

Polecane posty

Gość gość

Ile bym dostała kasy za sprzedaż tego: lokalizacja koło drogi dobre miejsce na biznes,3 km do centrum miasta , dom jednorodzinny duży na wsi w krainie 100 jezior poniemiecki z cegły wypalanej podpiwniczany z roku 1894 powierzchnia 240 m2 4 pokoje łazienka wc kuchnia przedpokój parter i 1 piętro razem(poddasze) razem 600cm3 do tego mam działkę budowlaną zarośnięta trawa w tym dwa stawy zaniedbane i 3 garaże do remontu dom też nadaje się do remontu cały czyli malowanie ścian,tynkowanie,ocieplanie,podłogi,dach,dzwi,itd. działka czyli ogródek ma 7500m2 już zadawałam tu te pytanie ale zadaje jeszcze raz bo się niczego prawie nie dowiedziałam, ile mogę się spodziewać tysięcy za to wszystko? proszę o odpowiedzi.

Gość abaska
"parter i 1 piętro razem(poddasze) razem 600cm3"

Gość abaska
jak to cm 3 ???

Gość gość
omg ofiaro losu, nawet nie piszesz od jakiego miasta jest to oddalone, co ci ludzie maja napisac? Najbardziej liczy sie lokalizacja. Sprawdz oferty w tej okolicy co masz nieruchomosc, ile ludzie biora za domy, porównaj ze swoim .. Ostatno ceny potwornie spadły, chyba prawie o połowe tzn od czasów jak były najwyzsze. W moim rejonie - Poznań, to nieraz ludzie wieksze partery willi sprzedawali za 500 tys, a teraz sasiad zmarł , jego dom jest za 620 tys wystawiony razem z działka, i na razie nikt nie kupuje. Na zadupiu to juz w ogóle sprzedac bedzie bardzo ciezko,

Gość gość
Zależy ile da klient. Ty się nie martw o kasę tylko właśnie o niego. Klientów niestety brak i żeby coś udało się sprzedać to musi być oferta konkurencyjna. Ja myślę, że 200 tyś to max