Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BYŁAM DZIS W GALERII BONARKA W KRAKOWIE i same opalone i zgrabne dziewczyny..WOW

Polecane posty

Gość gość

PELNO KOBIET W KROTKICH SPODENKACH,ŻE AZ TYLEK WIDAĆ...I WIĘKSZOSC BEZ GRAMA CELULITU..SLICZNIE OPALONE NOGI BEZ ANI JEDNEJ ŻYŁKI CZY NACZYNKA...POPROSTU IDEALNE..TAKICH DZIEWCZYN BYLO SETKI..JAK ONE TO ROBIA ZE MAJA TAK IDEALNE I GLADKIE ORAZ PIEKNIE OPALONE NOGI A DO TEGO ZERO CELULITU I NACZYNEK POPEKANYCH...AZ ZAZDROSC BIERZE... WY TEZ WIDZICIE TO? POLKI TO JEDNAK ZGRABNE SĄ...SZKODA ZE JA SIE NIE ZALICZAM DO TEJ GRUPY....JESTEM SZCZUPLA ALE BLADA I NOGI MAM BIAŁE ORAZ ŻYLY NIEBIESKIE PRZESWITUJA I NACZYNKA POPĘKANE ORAZ CELULIT..

Gość gość
Ja mieszkam na Malcie. Tu dopiero jest raj dla oczu. Maltanki maja sliczne figury i przepiekne opalone nogi, do tego buty na 10 centymetrowych obcasach. tylko pozazdroscic... :((((((

Gość gość
opalaja i uzywaja samoopalacza

Gość gość
ALE CHODZI O TO ZE CHUDE TE NOGI I BEZ GRAMA CELULITU MAJA....

Gość gość
jak sa mlode to i ladne nogi maja

Gość gość
nastepna z bladoscia kiedy wsiory zrozumiecie ze oplanie szkodzi i jest kwasem/??

Gość gość
Ja tez widze pelno takich dziewczyn i zastanawiam sie, czy to ja mam pecha czy cos nie tak z pielegnacja, ale moje nogi, nawet opalone i wysmarowane balsamem czy oliwka nigdy nie sa takie gladkie....

Gość gość
dokladnie....pollki maja sliczne nogi ..bez celulitu i zgrabne nieziemsko..

Gość gość
Szkoda tylko że tak nieliczne 😭

Gość gość
One do galerii przychodzą do roboty. Te z celulitem i inne pasztety - nie przychodzą, bo nie mają szans na sponsora za loda.

Gość gość
Gdzie to było? To przyjdę i będę podziwiać. Jakoś widzę przeciętność, jedna grube nogi, druga chude, trzecia z celulitem.