Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okaaai

Dlaczego moja 15 letnia kuzynka tak łagodnie przeszła ciążę?:(

Polecane posty

Gość okaaai

Moja 15 letnia kuzynka urodziła dziecko 3 miesiące temu i ma śliczną figurę! Jest chudsza niż przed ciążą, ma płaski brzuszek bez rozstępów, jedynie ma na boczkach rozstępy lekkie, ma duże ładne i jędrne piersi, szybko urodziła w terminie, nie miała żadnych dolegliwości ciążowych oprócz zgagi i anemii, dziecko zdrowiutkie 10pkt, bardzo szybko doszła do siebie po porodzie, nie to co ja :( mam 23 lata i 9 miesieczne dziecko i wyglądam okropnie:( ćwiczę i żadnych efektów, ciążę miałam zagrożoną i prawie całą ciążę wymiotowałam, rodziłam strasznie długo nie mogłam urodzić, jeszcze przed terminem, mam oklapłe piersi po karmieniu, miałam powikłania poporodowe, masakra dlaczego ona jest młodsza i przeszła to wszystko bez problemowo? czy to prawda że im młodsza tym lepiej znosi ciążę?

Gość gość
To masakra -a ile dokładnie miała jak zaszła ? Czy prokurator już działa ?

Gość okaaai
Miała 14 lat jak zaszła, prokuratura wszczęła śledztwo ale umorzyli, bo ojciec dziecka niepełnoletni..

Gość gość
patologia........................

Gość gość
Nie chodzi o wiek, tylko kazda kobieta jest inna, ja mam 27 lat w ciąży przytulam 16 kg i wszystko zgubilam w ciągu 2 msc, teraz znowu jestem chuda jak patyk, a mialam nadzieje, ze mi zostanie parę kilo