Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiacasasa

Historia mojej rodziny

Polecane posty

Gość gosiacasasa

Kiedy byłam mała szukałam w książkach telefonicznych kogoś z moim nazwiskiem-daremnie Moje nazwisko nosiłam tylko ja i moja rodzina. Pytałam dziadka mówił że pochodzi z południowo wschodniej polski. Sprawdzałam i faktycznie było tam kilka osób z moim nazwiskiem. Dziadek pokazywał mi zdjęcia swoich kuzynów którzy uciekli do ameryki. Teraz jest internet i twiter i widzę że więcej ludzi z moim nazwiskiem mieszka w tej Ameryce niż w Polsce. Dziwne to takie, bo ja mam takie nieamerykańskie nazwisko:O

Gość gość
Mam tak nietypowe i rzadkie nazwisko że, prawdopodobnie wszyscy ludzi którzy je noszą są ze mną w jakiś sposób spokrewnieni.

Gość gość
Chyba dobrze tym dziadka kuzynom się wiodło w tej Ameryce, bo niezłej liczby potomków się dorobili! Polska to przy tym mały pikuś!

Gość gość
Koteczek Pomijając wszystkie Sandry i Brendy są tam też Maryśki i Zuzanny także nie każdy odcinał się od polski;D

Gość gość
Ale jak tak patrze na dziewczyny to widać że geny nasze mają Wszystkie urocze:D

Gość gość
wszystkie blondynki z ciemnymi oczami i szczupłe no po prostu rodzina moja:D

Gość gość
W czasach jak jeszcze nie było fb i twit. mogłam sobie jedynie googlować i wówczas widać było komu i gdzie się lepiej wiedzie.. Wiadomo że usa zawsze na prowadzeniu Więcej tam...- i tu ciekawostka bizneswoman niż tutaj w Polsce.

Gość gość
A teraz dla odmiany wpadłam do dalekich krewnych męża i tam to dopiero są modelki! Dosłownie bo po zdjęciach widać która w modelingu robi. -Coś w tym kurde jest bo mąż też w modelingu pracował za młodu

Gość gość
Aż sobie jedną taką swoją imienniczkę z męża nazwiskiem zapiszę! Kurde takie same pełne usta mają, takie same nosy i brwi nawet zarost włosów na czole identyczny!-Jak nic kuzynka jego! ha ha ha !:D