Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Nic nie pomaga!

Polecane posty

Gość gość

Byłam dziś na biwaku i tam wlazła mi za bluzkę gąsienica motyla trochę po mnie łaziła zanim się zorientowałam Generalnie oblazła mi pół pleców i dekolt Najpierw mnie to szczypało a potem wysypało mnie czerwonymi kropkami i zaczęło swędzieć Następnie wróciłam do domu, umyłam się wodą i mydłem a w uczulone miejsca, wklepałam żel na obrzęki i wysypki z dodatkiem sterydów. Potem wypiłam wapno. A teraz mam bąble swędzące. Czytałam tutaj http://wroclaw.naszemiasto.pl/archiwum/trwa-wysyp-gasienic-ktore-szkodza-nie-tylko-drzewom-ale-i,1465104,t,id.html że to normalne

Gość gość
Wybierz się do dermatologa.

Gość gość
Tzn. że to normalne że jest wysypka bo te gąsienice motyli mają takie włoski które, silnie jak widać po mnie, uczulają. Co mam zrobić żeby to zlazło ze mnie? Miał ktoś coś takiego?

Tylko doznania erotyczne cie uratuja. Wpadniesz w ekstaze zapomnisz. Szukaj chlopaka z wypuklym rozporkiem W nawiasie uklony dla macieja

Gość gość
Dermatolog.

Gość gość
Dermatologa? To potrwa. Najpierw rejestracja, później czekanie,następnie wizyta zapewne odpłatna 100zł, później testowanie leku zapewne niezbyt taniego 70złmin. i kolejna wizyta około 100zł a następnie kolejny lek 70zł i mamy już dobrej klasy sprzęt(przydałby mi się do pracy nowy) No to wolę już iść spać i wyzdrowieć sama. Dziękuję za rady!

Gość gość
ShereKhan mówisz? W takim razie idę obudzić męża! Poczekam do 5tej o 5.30 wstaje Faceci wolą seks z rana-prawda?

Gość gość
Ok a tak oprócz seksu to co by mi pomogło jeszcze?

Gość gość
Idź prywatnie.

Gość gość
Ja nie lubię lekarzy. Oni tylko patrzą jak by tutaj wypisać receptę na coś, za co na wycieczkę pojadą. To mega nieprofesjonalne. Ja bardziej sobie cenię Wasze rady niż lekarskie zalecenia!

Gość gość
Nie ma tutaj ani jednego alergika który leczył wysypkę?