Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie dotyczace prawa jazdy

Polecane posty

Gość gość

witam 25.07 zdalam egzamin na prawo jazdy. loguje sie na stronie zeby zobaczyc status i wyswietla mi sie cos takiego : PKK zostało przyjęte przez wydział komunikacji Data ustawienia statusu: 28/07/2014 Oznacza to, że: Urząd wydający prawo jazdy otrzymał informację o zakończeniu procesu egzaminowania. Przed rozpoczęciem procesu zamówienia i produkcji prawa jazdy , należy uiścić opłatę za wydanie dokumentu. Opłaty można dokonać na poczcie, w banku lub za pośrednictwem np. aplikacji ”Info-car”. Niektorzy mowia ze przy odbiorze placa a tu napisane jest ze przed. I co teraz gdzie dzwonic zeby sie dowiedziec? Jestem z Łodzi

Gość gość
Nie przy odbiorze tylko przy składaniu wniosku czyli przed wydrukowaniem.

Gość gość
czyli jak bede miala status do odbioru prawo jazdy wtedy ide do komunikacji i wtedy place i od razu mi wydaja?

Gość gość
Przecież z opisu jasno wynika że przed, czyli już teraz musisz zapłacić: "Przed rozpoczęciem procesu zamówienia i produkcji prawa jazdy , należy uiścić opłatę za wydanie dokumentu"

Gość gość
kiedys bylo mozna przed odbiorem a teraz przed produkcja prawa jazdy;/ dzis i przez najblizsze dni nie bede mogla pojechac i zaplacic;/