Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie lepiej mieć szczuplutką czy normalną sylwetkę?

Polecane posty

Gość gość
Pod jakim kątem? Bo jeśli chodzi o zdrowie, to oczywiście, ze lepiej mieć szczupłą.

Gość prawictwo pospolite 143
brak wystających żeber , 45 kg przy 165 cm wzrostu to za mało dlatego victoria beckham nie jest zgrabna .. Zbyt patykowate nogi i wystają jej żebra

Gość gość
Prawictwo to ja według twoich kryteriow mam idealna figurę. Autorko, rób jak ci się podoba, chcesz być szczuplejsza to do tego daz, RÓB TO DLA SIEBIE, nie dla faceta, bo facet to wiesz, będzie glosił jak to on lubi szczupłe i w ogóle bez grama tluszczu, cycki conajmniej 65H a nazajutrz umówi się z grubaska.

a Czy moje kryteria są złe ?

Gość gość
nie, twoje kryteria sa denerwujace bo je narzucasz, chociaz nie kazdy wygladalby dobrze z udem 49cm. juz nie raz udowodniles, ze nie masz pojecia ani o wadze, ani o proporcjach. ostatnio wstawiles zdjecie laski przy kosci i upierales sie, ze miala nie wiecej niz 54kg,

Gość gość
sekret tkwi w proporcjach a nie w wadze

Gość gość
Coś Ci się pomyliło Normalna to właśnie szczupła Nie chuda- czyli tak jak Twoje koleżanki ale też nie gruba Przy swojej wadze jesteś idealna Co to za mania na kości? Obrzydliwe są takie wychudzone dziewczyny

Gość gość
Krzychu nie ma coś takiego jak zero tłuszczu, kobieta zawsze jakiś ma. :) Tobie chodzi o coś takiego. http://stylowi.pl/21076802 Odpowiadając autorce, to zdecydowanej większości facetów, nie przeszkadza, że dziewczyna ma lekko zaokrąglony brzuch. Twoja waga jest ok. Popatrz na swoja budowę, bo to, ze niektóre sa węższe w talii to może byś tylko i wyłącznie dlatego, że mają szkielet mniejszy. Z objętością żeber raczej nic nie zrobisz. Chcesz być fajna dla oka, wyrzeźb ciało. To czy będziesz mieć 60 w pasie czy 70 cm, żaden facet cię mierzyć nie będzie.

Gość gość
Ja nie mam zaokrąglonego brzucha.. mam płaski.. tylko tutaj po bokach może mam tłuszczyk i dlatego wcięcie w talii nie jest uwidocznione, a o to chodzi właśnie. No ja wiem jaki mam szkielet, ale kieyś w talii miałam 63 cm i ładniej to wyglądało. A w pasie mam 74 cm :P pas to tam gdzie pępek. Moim głównym problemem są nogi - NIE cierpię ich. Nie właże w żadne normalne rozmiary, a M jest dobre w nogach, ale nieraz za luźne u góry.

Gość gość
znam ten bol, jestem na etapie gdzie biora juz mi nie wchodza w S-ke (robia mi sie waleczki nad spodniami), ale talia nadal i nogi dalej sa szczuple (65cm i 52cm)

Gość gość
No ja mam odwrotnie, bo biodra mam szerokie, ale kościste, uda i łydki i kolana mam za to otłuszczone :/ :/

Gość gość
ta z ostatniego linku ma świetną figurę

Gość gość
nie mozna byc zadowolonym :D Dziwna faze mam teraz, jakis "pozny rozwoj" - nagle przybylo mi w biodrach, sylwetka bardzo sie zmienila i nawet nie wiem co o tym myslec

Gość gość
chłopy by chciały szczuplej talii (najlepiej poniżej 60 cm) chudych dlugich nóg krągłego tyłka cycków H

odpowiedzielismy .. Wkleiłem 3 linki i moim zdaniem, wszystkie 3 dziewczyny są baardzo zgrabne , chcociaż każda jest inaczej zbudowana..

4 rózne rodzaje sylwetek , każda mega zgrabna .. Co je łączy ? wszystkie są szczupłe

Gość gość
Ja również nie mowię o nadwadze. Ale ogólnie im szczuplejszy człowiek tym zdrowszy. Spójrz na tych wszystkich długowiecznych - szczypiorki ;) Im ktoś grubszy tym szybciej zgon zaliczy. Przecież wystarczy się rozejrzeć wokół aby stwierdzić, że tak jest.

Gość gość
No ja nie wiem czy im chudszy tym zdrowszy. Mój wujek jest bardzo szczupły od zawsze, tak iszczypior właśnie, i ma zwalony kręgosłup, zupełnie. Przez tą chudość ponoć właśnie. Moja ciocia jest wysoka i wcale nie jakaś mega szczupła, a też ma zwalony kręgosłup i lekarze mówią, że to przez to, że jest wysoka i szczupła. Mi się wydaje, że korelacja szczypior-zdrowy może być od tego, że ci ludzie mają inną dietę, np. nisko węglowodanową, a jak wiadomo,od węglowodanów się tyje i w ogóle dieta złożona głównie z nich nie jest zdrowa (a wiele ludzi tak się żywi i nawet jak nie tyją, to nie będą zbyt zdrowi).

Gość gość
prawictwo - sylwetki mialy prawie identyczne. Ja jestem klepsydra, zawsze bede miala wielka d**e, niewazne ile bede wazyc

Chudzi są zdrowsi bo: - serce pracuje normalnie bo nie musi pompować takiej ilości krwi, nie ma za ten nadciśnienia, zawałów, wylewów itp. - stawy nie są obciążone - układ oddechowy w normie, nie ma zadyszek - szczupły może sobie pozwolić na aktywność fizyczną co dla grubego to niemały wyczyn.

Gość gość
:)najlepiej to sie tym nie przejmowac i na zakupy se fajne jakies isc i moze wtedy wszystko sie ulozy w glowie 222 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Chudzi, szczupli, normalni - wszyscy się mieszczą w granicy zdrowia. Od nadwagi wzwyż zaczyna się granica, gdzie przydaloby się coś zrzucić.

Gość gość
czuly - chcialabym moc pozwolic sobie na taka aktywnosc fizyczna jak moj facet ktory ma lekka nadwage, ale nie moge. Bo tak sie zlozylo, ze bycie szczupla nie uchronilo mnie przed choroba serca.

"czuly - chcialabym moc pozwolic sobie na taka aktywnosc fizyczna jak moj facet ktory ma lekka nadwage, ale nie moge. Bo tak sie zlozylo, ze bycie szczupla nie uchronilo mnie przed choroba serca. " x Idiotko a gdzie jest napisane, że chudy jest w 100% zdrowy? Otyłość przynosi nowe choroby o których pisałem co nie oznacza, że chudy będzie zawsze zdrowszy od tłustego. Zresztą to czy się jest zjebem genetycznym i ma się różne choroby to zupełnie inna para kaloszy a my mówimy o chorobach związanych z otyłością.

Gość gość
Zdrowy NIE znaczy szczupły. Szczupłe są także osoby niekiedy wpierniczające fast foody i żywiące się niezdrowo. Więc trzeba być idiotą, by twierdzić, żę każda szczupła osoba jest z automatu zdrowa. ZDROWY znaczy zdrowo odżywiający się i uprawiający jakąś aktywność fizyczna. Taka osoba automatycznie będzie miała figurę mieszczącą się w zakresie od chudej do normalne,, chyba, że ma problemy hormonalne (ale dobra dieta także pozwala się ich pozbyć). Trze