Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogorkowaaaaaa

dieta ogorkowa 20kg mniej

Polecane posty

Gość ogorkowaaaaaa

Witam mam 20 lat i 6 tygodni temu wazylam102kg a aktualnie 82kg wszystko dzieki diecie ogorkowej fakt jest rygorystyczna i wgl ale co schudniete 5kg robie sobie dzien free i praktycznie nue cwicze tylko staram sie duzo ruszac. Skora jest bardzo ladna rozstepy zanikaja. A polega na: Rano: kromka suchego chleba 2 ogorki Obiad: kromka chleba 3 ogorki Kolacja: to co sniadanie Do tego bardzo duzo wody i oczywiscie witaminy falvit purzez co sie bardzo dobrze czuje wlosy mi nie wypadaja, paznokcie w swietnej kondycji :) Ps. Nie potrzebuje tu zadnych hjtow wiem co robie. Zapraszam kazdego kto chcialby sie przylaczyc!

Gość gość
A te ogórki to jesz jak rozumiem surowe i ze skórą?

Gość gość
a jakie ogorki kiszone czy zwykle

Gość ogorkowaaaa
Nie nie jem jaki chcem kiszone/zwykle/korniszone tych troche mniej bo jest ocet i wgl ta dieta jest idealna na lato gdy przez upaly nie ma czlowiek ochoty jesc :)

Gość ogorkowaaaa
Moj cel to waga 55-58kg :)

Gość gość
jesteś nieodpowiedzialna, głodzisz organizm. Owszem schudniesz, ale zobaczymy jakim kosztem. Pamiętaj też, że jak już osiągniesz swój cel to wrócisz do normalnego jedzenia i obyś nie miała efektu jojo. Jesteś młoda, ja mam 8 lat więcej i widzę co z mojego organizmu zrobiły diety.

Spróbowałabym, ale... Niedawno wygrałam bitwę z anoreksją, włosy leciały mi garściami. Teraz przytyłam i mam ochydny, tłusty brzuch. Boję się, że znowu zacznie się ten koszmar, z resztą on nigdy się nie skończył.

Gość ogorkowaaaa
Z kazdej diety jest efekt jojo 4 lata temu jezdzialam do dietetyka jak skonCzylam diete to przytywalam o 10kg wiecej teraz juz wiem ze po diecie nie wolno o tak sobie wrocic do jedzenia wiec spokojnie efektu jojo nie bedzie. A dlaczego taka dieta bo to jest jedyna przy ktorej nie trace motywacji. Probowalam od roku roznych diet wytrzymalam max 2 tyg

Gość gość
bo jakbyś zaczęła zdrowo jeść to nie potrzebowałabyś takich eksperymentów. Ja zmieniłam zwoje nawyki żywieniowe i schudłam, choć nie chciałam (ważę 53/170). To są zasady odżywiania według tradycyjnej medycyny chińskiej. Zasady są ogólnie takie, że nie jadasz nabiału, białej mąki, wędlin, produktów wysoko przetworzonych, soi. Za to jesz 3 razy dziennie ciepłe posiłki, dwa pierwsze powinny być ze zbożami typu kasza jaglana, gryczana, ryż, amarantus, komosa ryżowa. Do tego warzywa lub owoce. Mięso raz w tygodniu.

Gość ogorkowaaaa
Jak juz mowilam nie potrzebuje zadnych komentarzy typu ze jestem glupia itp. A efekt jojo jest po kazdej diecie bylam 4 lata temu na diecie od dietetyka potem wrocilam do normalnego jedzenia i przytylam o 10kg wiecej niz schudlam dlatego wiem ze nie moge wrocic do normalnego jedzenia. A to jest jedyna dieta przy ktorej nie trace motywacjo po 2 tygodniach bo przez rok probowalam roznych i nic.

Gość gość
no to zakończ ten nędzny temat, bo nikt normalny nie będzie w ten sposób postępował.