Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpytajnik

Do jakiej granicy można podkręcić faceta i... zostawić bez niczego

Polecane posty

Gość gośćpytajnik

nie chcę jeszcze seksu,ale mam ochotę na igraszki problem w tym, ze nie wiem do jakiej granicy można go podkręcić i co zrobić, aby skończyło się na pieszczotach a on był zadowolony a nie wkurzony, ze nic więcej nei chcę a już go rozpaliłam

Gość gość
Do momentu aż nie weźmie cię siłą :P A tak na poważnie, to można zakończyć na pieszczotach, np. oralnych, lub chociaż rączką możesz mu zrobić dobrze, a on być może odwdzięczy się sprawiając ci frajdę językiem.

Gość gość
Jak nie chcesz seksu, to nie "podkręcaj'. Faceci myślą fiutem.

Gość gość
Właśnie. Co to za głupie wprowadzanie w błąd że niby chcesz seksu, a naprawdę nie chcesz ? Jak nie chcesz seksu, to powiedz wprost że nie chcesz seksu, to facet nie będzie tracił na ciebie czasu i poszuka laski która naprawdę chce seksu.

Gość gość
ja go nie podkręcam tylko to jest taki przypadek, ze on jak mnie widzi to mały momentalnie mu staje i facet nie może sie ode mnie odkleić a facet dojrzały, ma swoje lata. a ja narazie nie chcę isc na całosć, ale chcę sie pobawić tylko że z nim chyba tak się nie da ;-[ szkoda

Gość gość
mówię mu to od 2 lat i jakoś jeszcze nie zrezygnował , a wmiedzy czasie mi się jednak powoli zaczyna chcieć hehe odwal się i nie pouczaj mnie co mam robić, a jak nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to wróć do szkoły to cię nauczą

Gość gość
Jak rozpalisz faceta to wezmie cie sila bo wtedy mozg przestaje pracowac i wlaczaja sie zachowania wymuszone biologia.

Gość gość
Pobawić? W zabawach wszystkie strony muszą być zadowolone, a nie że ty masz ochotę się pobawić, ale wyłącznie na twoich warunkach. Nie zaczyna się czegoś, czego nie ma zamiaru się kończyć.

Gość gość
zrób mu ręką i będzie ok :) ewentualnie lodzika

Gość gość
2 lata razem i zero seksu, co za niedorajda z tego faceta że nadal przy tobie jest, nie zdziwiłbym się jakby na boku sobie kogoś bzykał :P

Gość gość
nie gadajcie że jak się zaczynacie całowac z facetem to ZAWSZE Z TEGO JEST SEKS seks jest na samym końcu a wczesniej można robić jeszcze milion innych rzeczy ale widać, strasznie puste dzieci tu siedzą

Gość gość
nie jesteśmy w związku i przestań oceniać ludzi nedzna kreaturo, bo sama sobie swiadectwo wystawiasz jaka tępa jesteś

Gość gość
Ale pokraka z tej autorki, nawet nie wie jak zadowolić faceta bez stosunku.

Gość gość
Nie przejmuj się tymi durnymi komentarzami, autorko :) Tutaj każda jak nie da du/py po tygodniu to jest "dziwna" :) Po prostu spróbuj zadowolić go ręką tudzież ustami.

Gość gość
jak będziesz czuła że on chce coś więcej to daj mu buziaka powiedz kocham cie i przytul sie do niego ja tak robie ze swoim i on rozumie nie naciska na mnie a jestesmy juz ze soba 3lata ja mam 16 onm też

Gość gość
wsadź mu palca w du'pę

Gość gość
Chlopakowi nie dajesz a innemu juz tak :p wasi faceci to frajerzy!

Gość gość
same pieszczoty