Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka17089

Delipox Fructi Ox opinie

Polecane posty

Gość Kasiulka17089

Hej :) Dziewczyny mam do Was pytanie czy stosowałyście Delipox Fructi Ox? Ja zaczełam ostatnio i podeszłam trochę sceptycznie, raczej na zasadzie pewnie kolejny produkt jak inne, ale po 4dniach waga ruszyła i leci w ostro w dół. Coraz lepiej wyglądam i czuje się świetnie. Nie mam żadnych skutków ubocznych, zero senności, zero chęci na podjadanie, nie marze już o czekoladzie i batonikach. Jem regularnie, stosuje Delipox Fructi Ox i widzę nową siebie w lustrze. Polecam Wam, warto spróbować!

Gość gość
Ja jeszcze nie stosowalam ale mysle o tym bo chcialabym pozbyc sie toksyn z organizmu. Jest lato i przez te wszystkie lody i gofry czuje sie gruba. Musze sprobowac.

Gość gość
Ja się nad nim zastanawiam, bo czytałam na stronie, że jest z naturalnych składników. Najważniejsze dla mnie jest, że rozpędza metabolizm, bo jak się go rozpędzi to później już bez niczego waga leci w dół. Czekam na Wasze opinie, bo ciągle się waham.

Gość Angela1999999
Tak! Stosowałam! Dziewczyny mega sprawa! Poleeeecam! Po kilku dniach zaczęłam chudnąć :))) mój brzuszek jest mniejszy, boczków już nie mam i pozbyłam się cellulitu i to wszystko w mniej niż dwa tygodnie. A z każdym dniem jest lepiej i lepiej! Także nie zastanawiajcie się tylko kupujcie :)))

Gość gość
Ja stouje, na początku myślałam że lipa,a le jak zważyłam się 5 dnia to myślałam że waga sie popuła :D Jem co chce i chudne! Rewelka *-* Polecam laseczki :P

Gość gość
Do Angela1999999 Długo już to stosujesz? Ile schudłaś łącznie? Ja kupiłam i dopiero zaczynam i nie wiem kiedy mogę się spodziewać efektów, bo za tydzień jadę z chłopakiem na wakacje i chciałabym dobrze wyglądać :D

Gość Karola1288
Też stosowałam. Najpierw byłam sceptycznie nastawiona, bo jestem młodą matką i żadne kapsułki na mnie nie działały. Koleżanka mi powiedziala o Delipox fructi ox i stwierdziłam, że co mi szkodzi spróbować. Bardzo się cieszę, że spróbowalam bo schudłam. 10 kg poszło w dół i co ważne nie podjadam. Nie mam już napadów głodu tak jak kiedyś i czuje, że mój metabolizm bardzo przyspieszył. Moja córeczka też się cieszy, że jej mama schudła i czuje się dobrze we własnej skórze. Polecam, bo warto.

Gość Izulka090992
Moja koleżanka stosuje i jest zadowolona. Brzuch zrobił jej się płaski, dlatego ja też zamówiłam i czekam na przesyłkę. Nie mogę się już doczekać, wkońcu będę mogła wcinać to co lubię i nie katowac się dietami :D

Gość gość
Ja stosowałam już całą masę specyfików na odchudzanie i nic. I dalej próbuje bo nie jestem w stanie ani zrezygnować z jedzonka bo je kocham <3 ani ćwiczyć bo od razu chce mi się płakać :P dlatego kupuje cały czas różne nowości z nadzieją, że coś zacznie działać :D I udało się!!! Działa!! HURRA! Polecam, tydzień 6kg i nie robię kompletnie nic!!! marzenie się spełniają !

Gość Angela1999999
Do gość - Stosuję 3 tygodnie! Super sprawa :))) schudłam 12,5 kg. Na pewno będziesz dobrze wyglądała na wakacjach, bo pierwsze efekty widać już po kilku dniach :))) Nie zastanawiaj się tylko bierz, bo będziesz żałowała że nie spróbowałaś :)))

Gość MlodaMamuśka
Ja po ciąży przytyłam 23kg :( Tak wiem, jadłam za dwoje nie dla dwojga, ale czasu nie cofnę :( Mama poleciła mi Delipox Fructi Ox i z przymrużeniem oka zaczełam stosować, bo na ćwiczenia przy maluchu nie mam czasu. I zdziwiłam się bardzo jak po tygodniu weszłam na wagę!!! 5,5kg w dół! Rewelacja! POLECAM!

Gość gość
Do Izulka090992 Chcę zrzucić brzuszek :(( jest taki duży i brzydki :(( bleeee

Gość gość
Mi zależało na oczyszczeniu organizmu z toksyn, kluby weekenowe imprezki, picie, palecie :) W tygodniu trzymałam dietkę, ale od piątku mój tryb życia zmienia się w całkowiście inny. Nie tylko schudłam co było miłym zaskoczeniem, ale czuje się lepiej, moja skóra jest zdrowsza, organizm wypoczęty nawet po weekendowych szaleństwach :D Polecam Wam jeśli zalezy Wam dziewczyny na zdrowym ciele :P

Gość gość
ja stosuje 9 dni i juz sa efekty. dopiero 3,5 kg ale jak na tak krotki czas to super efekt. zero wysilku wystarczy lykac kapsulki

Gość gość
Ja kupiłam zaczełam i działa. Nie bardzo byam przekonana ale niska cena mni skusiła! I szko! Chudnę! POLECAM....

Gość Izulka090992
Do gość- Ja też liczę na płaski brzuch! Daj znać jak zaczniesz brać jakie są efekty u Ciebie :D Ja nie mogę sie doczekać, aż wbiję się w kostium :)

Gość izka330003
Chcialam schudnac i pomyslalam, że spróbuję polecony przez mamę mojego chłopaka preparat Delipox Fructi Ox. Nie wierzę w takie "cuda", ale doszlam do wniosku, że co mi szkodzi. Na stronie kapsulek bylo napisane, że pierwsze efekty widoczne beda w 78 godzin. Pomyslalam sobie, że to sa jakies jaja. No ale co mi szkodzi mysle. I co? Po 5 dniach 3 kg w dol!!!!!!!!

Gość Paulinnnnka12
Ja łykam od 11 dni, i już 6 kg w dół. Nie wierzyłam że mogę nic nie robić i chudnąć :D a jednak się da :D Także nie zastanawiajcie się dziewuszki i kupujcie to jeszcze zdąrzycie pośmigac w krótkich topach i szortach :)

Gość gość
Polecam, bo szybko schudłam nic nie robiąc... a chciałam szybko schudnąć, żeby dobrze wygladac na wakacjach z chłopakiem. W 2 tyg 8kg i jazda... Leci waga dalej :) Nie zastanawiajcie się, cen niska efekty spektakularne

Gość Oooollllllaaaa
Moja mama uzywa tego i chudnie. Ja kupilam bo widze efekty u niej a skoro na nia dziala to na mnie tym bardziej. szybko rozpedze metabolizm i bedzie sam spadal tluszcz :D

Gość KarolkaMisia2
Kupiłam przyjaciółce bo ciągle narzekała że nie może schudnąć, mimo że ćwiczy. Przeczytałam gdzieś że przyczyną mogą być toksyny w organiżmie i rzeczywście otluszczenie organizmu jej się zmniejszyło, w jej przypaku waga nie spadła bo ostro trenuje, ale tkanka tłuszczowa jest na minimalnym poziomie :)

Gość gość
Działa! Ja stosuje i jestem zachwycona! Metabolizm ruszył jak szalony! Polecam

Gość gość
Kupiłam, bo skusiła mnie cena i opis na stronie! Okazało się, że rzeczywiście to działa i jestem zachwycona :)

Gość gość
Ja na studiach przytyłam przez żarcie przyworzone od mamy i teraz na ratunek przyszedł mi Delipox Fructi Ox. Schudłam to co przytyam i dodatkowo dalej waga leci! Polecam :D

Gość gość
Dziewczyny:) schudłam schudłam schudłam! Ale się cieszę, cały czas chodzę uśmiechnięta, zadowolona, pewna siebie:) Znalazłam sobie w końcu chłopaka, mam nowe ciuchy... Dawni znajomi mnie nie poznają:) To działa! Jak nic innego działa:)

Gość gość
HURRRRRRRAA! Działa! Polecam 8kg w 17 dni :) A u Was jak?

Gość gość
Ale jazda! nie wierzyłam, że działa jak mi koleżanka powiedziała że na nią działała ale kupiła i jest efekt. Nowe ciuchy, nowe życie :) Pokochałam swój wygląd i nowe wielkie lustro w którym się teraz przeglądam :)

Gość gość
Kochane! To działa! Nie dość, że chudne to nie mam ochoty na jakieś przekąski na które wydawałam kupę kasy i za ten hajs kupuje sobie ciuszki ;)

Gość gość
Nie jetem w stanie zrezygnowac z MC, no coż taki nałóg, ale kupiłam Delipox Fructi Ox i teraz nie przyswajam tyle kalorii z jedzonka :) jem dalej mojego kochanego BigMaczka a waga leci :D

Gość saszka12555
Moje ulubione danie to smazona ryba na maśle, sernik, tiramisu, czekodala i inne "smakolyki" dzieki nim moj tylek rozrosl sie jak nie powiem co.......... Cwiczyc mi sie nie chce :P nie lubie biegac i ogolnie wole jezdzic samochodem niz rowerem. Nie sadzilam ze znajde srodek, ktory pozwoli mi schudnac bez cwiczen :P A tu jest! Jestem szczupla, czuje sie piekna, jestem radosna, nie mam efektow ubocznych Kupujcie i chudnijcie :P