Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka17089

Delipox Fructi Ox opinie

Polecane posty

Gość gość
saszka12555 ile schudlas??

Gość gość
Kupiłam schudłam i polecam dalej bo warto! Sama szukałam opini w necie na temat czegoś na chudnięcie i nic, dlatego ja polecam bo wypróbowałam!!

Gość saszka12555
Zdziwisz sie ale 7,5 kg ale nie poddaje sie :P

Gość gość
Działa, działa, działa :D Hura Polecam :D Chudne w oczach, ciuchy dwa rozmiary mniejsze:)

Gość KOKO1122
Kobietki, stosowałam to i serdecznie polecam. Schudłam 8 kg w dwa tygodnie. Wróciłam do swoich ubrań sprzed ciąży :) Aż cięzko mi w to uwierzyć, ale dało się. Kupiłam od razu 2 opakowania i wystarczają na 2 miesiące. Nie zastanawiajcie się kobietki tylko bierzcie się za siebie i zamawiajcie

Gość gość
gdzie mozna zamowic ten specyfik?;]

Gość gość
pod ty nr tela 864 441168 cena 97 zł

Gość gość
Bardzo się producenci starają zareklamować nowy cud. Ciekawe ile osób się na to nabierze. A swoja drogą czemu nie podaja składu tego specyfiku. Skąd mam wiedzieć czy nie jestem uczulona na któryś ze składników?

Gość gość
I te opinie....jednego dnia,co minutę...

Gość gość
Czyli nie tylko moją uwagę to zwróciło i bardzo śmieszy. Zobaczymy kiedy i co nam - nieufnym producent odpisze. Nawet w naciąganiu ludzi trzeba mieć umiar. Żałosne!!!

Witam, a jaką dietę stosowałyście ? Ile stosowałyście ten specyfik? Czy efekty po ukończeniu kuracji nadal sie utrzymują? Bardzo proszę o odpowiedz?

Gość gość
zamawiał ktos pod tym numerem? jsk to wyglada? przez internet nie ma mozliwości zamowić,bo jakos nie ulam ludzim w słuchawce..;)

Gość gość
Z tego co się zorientowałam to oni maja swoja stronke internetową,widnieje tam podany wyżej numer telefonu.Cena to cos ok 225 zł za opakowanie -wysyłka gratis.Kolezanka znalazla reklamę tego produktu w jakiejs gazecie,zadzwoniła i kupiła za 97 złotych plus koszty kuriera 7 zł.

Gość gość
A jaki jest adres tej strony internetowej?

Gość gość
Jaka firma jest producentem tych tabletek?

Gość gość
Z tej strony nie da sie kupić. O co chodzi?

Gość gość
kurwa czy to prawda czy nie

Gość gość
odpiszcie mi czy się chudnie

Gość gość
Zajrzyj proszę na forum pt. Delipox Fructi Ox efekty. Jednego dnia, co minutę mnóstwo wpisów pozytywnych. Potem po pierwszym wpisie negatywnym cisza, ani jednej zadowolonej odchudzonej. Trochę to daje do myślenia. A poza tym strona internetowa jest dość uboga w informacje o produkcie, nie ma nawet składu produktu, ani producenta, nie mówiąc już o dawkowaniu. Dla mnie TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO.

Gość gość
Koleżanka czeka na przesyłkę z tym "cudem".Jak dostanie to napiszę jaki to ma skład i kto jest producentem...jeżeli będzie takowa informacja...

Gość gość
Będę bardzo wdzięczna za te informacje. Proszę również o informacje o efektach. A koleżance życzę sukcesów.

Gość gość
Widze duże zainteresowanie https://www.youtube.com/watch?v=2tjKWoBsE1M nie dajcie się nabrać. Ciekawe czy gazeta super ekspres sprawdziła specyfik opisując go w swojej gazecie. Może by opisali jakieś sprostowanie. Klikając na zakup przez strone mżna przeczytać "Zapłać mniej i odzyskaj swoje włosy. Najlepszym sposobem na skuteczne I trwałe odzyskanie włosów jest nieprzerwana 42 dniowa kuracja, której skuteczność została potwierdzona przez lekarzy." i pod spodem pudełeczko Delipox Fructi Ox. Co mają wspólnego włosy z odchudzaniem !!!. Takie cuda mozliwe tylko w polsce. Co ciekawe ulotka jest w języku angielskim a nie ma żadnej strony angielsko języcznej.

Gość gość
No i dostała tę przesyłkę....załamka !!! Nadane przez grupę Hilton coś tam z Warszawy...można sobie poczytać co to za oszuści. Żadnego paragonu tylko formularz,że gwarantują zwrot gotówki jak nie schudnie.W gratisie dostała błonnik beta 250g.Wszystko po angielsku,na tabletkach również.Nie chce mi sie tu teraz stukać całego składu ale głownie to jest zielona herbata i owoce goji czy acai,coś takiego.

Gość gość
Co to za grupa Hilton coś tam z Warszawy bo w sieci ciężko znaleźć. Jezeli to oszusci to ciekawe czy w skladzie nie ma żadnego gów..... Strach to brać. A jak widać ze zwrotem są duże problemy.

Gość gość
Nie Hilton a Hamiltons Group Limited kolejna ściema cwaniaków z W-wy ul. Dominikanska 9 wcześniej Podbipięty27. Sprzedawali Lipoxine też nowość na polskim rynku najnowsze odkrycie medycyny, oczywiście ten sam numer wykupili sponsorowane reklamy na wp i onecie oraz w gazecie. http://naninka.wordpress.com/2014/02/09/lipoxine-cz-i-prawda-czy-oszustwo/ , myślę że sprawą powinna zająć się policja.

Gość mam alergię na oszustów
LIPA LIPA i jeszcze raz LIPA!!! Taka sama ściema i oszustwo jak Liposuction, Lipoxine, Lipo-Cis, Phosphatix, BłonnikPro, Młody Jęczmień itp. Naciągają naiwnych ludzi na "cudowne" preparaty, które są gwn....o warte. Nie dajcie się nabrać, stracicie tylko kasę

Gość gość
i po paru negatywach koniec pozytywnych pieśni..... dziwne prawda????

Gość gość
Dokładnie, teraz cisza. Taka sama sytuacja jest na drugim wątku o tym cudzie. Na szczęście ludzie (nauczeni pewnie doświadczeniem) nie są już tak bardzo naiwni i nie wierzą w każde słowo napisane przez pseudo zadowolonych klientów. Nareszcie może pomału tacy oszuści jak ta firma zaczną znikać z rynku. Dlatego tak ważne jest reagowanie rozsądnych ludzi lub nauczonych doświadczeniem na forach gdy widzą takie wątki, aby ostrzec tych, którzy jeszcze wierzą.