Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka17089

Delipox Fructi Ox opinie

Polecane posty

Gość złaa 04
hej :) i co schudłaś cos po tych tabletkach ?? ja kurde zamówiłam i wczoraj mi przysłali to co koleżanki wyżej napisały, wredne świnie dzwoniłam do nich i powiedziałam że są najgorszą firma naciągacze paskudne . !!

Gość gość
oszuści jakich mało ,niby pomyłkowo wysyłają produkt na rzucenie palenia ,a rozmowa z działem reklamacji po 7,60 za minutę

Gość gość mita
do złaa 04, udało Ci się odzyskac pieniądze lub właściwy produkt, czyli ten delipox? Zastanawiam się ale chyba trzeba napisac do programu Uwaga!!!!. Ja po otrzymaniu Mitoxine zamiast delipox wysłałam do nich maila, oczywiście odpowiedzi nie uzyskałam :(

Gość gość
Mi to samo przysłali ;/

Gość złaa 04
Mita. nie , nie odzyskałam ich dość ze straciłam kase z konta na tel 40 zł to jeszcze mi gość chamsko powiedział że to nie jest ich wina że taki produkt dostałam i kazali mi dzwonic na ten 864441188 no a tam mi powiedzieli żeby dzwonić na jakis 7..... cos tam juz nawet nie pamiętam i moja kasa poszła sie pie.... mam ochote ich wszystkich wy zabijać

Gość gość
Nie zryjcie nie bedziecie musieli sie odchudzac proste. Tepaki dajecie sie naciagac na kase hahaha

Gość gość
Kur****** jakie chamyy zaje****

Gość gość
też to zamówiłam i dostałam jakiś phosphatix nie odpowiadają na maila a nie chce dzwonić i bulić tyle kasy, opłaca się w ogóle to brać?

Gość gośćsamiczka
gość wczoraj Nie zryjcie nie bedziecie musieli sie odchudzac proste. Tepaki dajecie sie naciagac na kase hahaha Twoja wypowiedz moze obrazić niektorych forumowiczów bo nie wszyscy sie tak obżerają jak napisałeś/aś niektórzy przytyli z innych przyczyn (ciąża, choroba, branie lekow-sterydy). Ja zamowilam liposuction dm przyslali mi delipox jak narazie biore 1,5 tygodnia a do tego dieta ok 1500-1600 kcal i poszlo dopiero 1 kg ale moze to wina okresu bo wlasnie mam i moze organizm zatrzymal wodę, jak sie skonczy to napisze ile zeszlo z wagi.

Gość gośćiowa
zamowilam 2 paczki deli pox a dostalam phosphatix. nie dajcie sie namowic.

Gość sonieczka39
zazywam go juz tydzien zamiast mniej jesc to jem wiecej caly czas glod ,zmarnowane pieniadze

Gość gość
witam dziewczyny mam pytanie kupiłam sobiekapsułki ale nie wiem jak dawkować czy o obojętnie czy są jakieś wskazania proszę o radę

Gość gość
toż to złodziejstwo w biały dzień. ludzie szkoda pieniędzy. nie ma cudów niestety. wyciągają od was pieniądze. ponieważ handlują różnym gó... nawet nie kontrolują regulaminu punkt z regulaminu 9. Użytkownik składający zamówienie jest lekarzem stomatologiem kupującym produkty do profesjonalnego użytku w swojej praktyce lekarskiej, bądź profesjonalną hurtownią stomatologiczną zaopatrującą kliniki dentystyczne w produkty. IX. Informacje dot. Produktów typu żele wybielające zęby 1. Wszelkie Produkty wybielające zęby będą w pełni skuteczne, gdy jednocześnie stosuje się do zaleceń opisanych w instrukcji użytkowania t.j. Przerwania inhalacji dymem tytoniowym oraz spożywania pokarmów barwiących, myjąc zęby po każdym posiłku. Dotychczas nie odnotowano negatywnego wpływu na zdrowie któregokolwiek z Produktów, jednak w przypadku wątpliwości lub wystąpienia jakichkolwiek dolegliwości prosimy o niezwłoczny kontakt z lekarzem. Wszystkie produkty mają Ocenę Bezpieczeństwa Safety Assesor. ale możecie VI. Odstąpienie od umowy. 1. Ponieważ umowa sprzedaży pomiędzy Użytkownikiem a Sprzedającym zawierana jest wyłącznie na odległość, Użytkownik może każdorazowo odstąpić od umowy bez podania przyczyn w terminie 14 dni od daty potwierdzenia Zamówienia. 2. Odstąpienie musi każdorazowo zostać poprzedzone kontaktem telefonicznym oraz pisemnym oświadczeniem według wzoru załączonego poniżej lub załączonego do doręczonego Użytkownikowi Produktu, wskazującym rachunek bankowy Użytkownika, który dokonał zapłaty za Produkt. Kontakt telefoniczny oraz wysłanie oświadczenia musi nastąpić przed upływem wskazanego w paragrafie VI ustęp 1 powyżej 14 dniowego terminu. 3. Odstępując od umowy Użytkownik ma obowiązek niezwłocznie, nie później niż w terminie 30 dni od dnia odstąpienia, zwrócić doręczone mu Produkty na adres wskazany przez Sprzedającego. Produkty nie mogą nosić śladów używania i muszą być fabrycznie zapakowane. Użytkownik odpowiada za zniszczenia towaru powstałe z jego winy umyślnej. Sprzedający ma obowiązek niezwłocznie zwrócić Użytkownikowi pełną kwotę dokonanej przez Użytkownika zapłaty. 4. W sytuacji, gdy Użytkownik nie odbierze zamówionych Produktów, za które dokonał zapłaty, Sprzedający może skontaktować się z Użytkownikiem w celu ponownego nadania przesyłki. Jeżeli wskazany w paragrafie VI ustęp 1 termin jest zachowany, Użytkownik może skorzystać z prawa do odstąpienia od umowy na zasadach wskazanych w niniejszym ustępie. 5. Sprzedający zastrzega sobie prawo odstąpienia od umowy w przypadku braku Produktów na stanie magazynowym, który wynikł w trakcie realizacji Zamówienia, o czym Użytkownik zostanie poinformowany i nie będzie zobowiązany do ponoszenia jakichkolwiek kosztów.

Gość gość
Zakupiłam te niby cudowne tabletki Delipox dziś a otrzymałam Phosphatix dzwoniąc do nich powiedzieli mi że to ten sam lek tylko ma inną nazwę!!! To po co oferują coś do sprzedaży skoro tego nie posiadają tylko wysyłają zupełnie innego ,a czy to coś wogóle działa tego jeszcze niestety nie wiem !!! Wydaje mi się że te wszystkie komentarze to jedna wielka ściema ,nabijają ludzi w butelkę i zbijają przy tym kasę !!!

UWAGA!!!! dziewczyny to wszystko jest jedna wielka siema !!!! zamówiłam DELIPOX a od kuriera dostałam MITOXINE !!! masakra jak to teraz za reklamować? osobiście nie odebrałam przesyłki wiec nie miałam możliwości sprawdzenia .... banda oszustów mam nadzieje ze wy nie dacie sie naciągnąć ...

Gość magda0000
Wiec dostałaś to co wszyscy ... Masakra jakas

Gość gość
dziewczyny nie dajcie sie namówić na te tabletki ja je miała i tak naprawdę schudłam tylko 1 kg w ciągu miesiąca ! kupiłam ostatnio sobie kawe zieloną , fakt w smaku nie jest dobra ale da rade wypić , kosztuje nie całe 20 zł za 250 gr ale schudłam w 3,5 tygodnie 4 kg . nie jem nic od 17 i o 19 jeżdżę na rowerze przez poł godziny ;) pamiętajcie początki są trudne jeżeli chodzi o jedzenie i podjadanie na noc ja byłam fanką słodyczy mogłam je jeść na śniadanie, obiad i kolacje ale już to zmieniłam , chociaż w ciagu dnia musze zjesć coś s lodkiego ale tylko troche ;) Trzymajcie sie !

Gość aleksandra88_1988
ostatnbia rzecz ktora wzielam to delipox nic nie daje a wrecz przeciwnie... nie polecam

Gość gość
Drodzy Użytkownicy, Firma która wysyła tabletki Hialuro Ultra, Lipoxine i Delipox i inne produkty reklamowane w internecie jako nowość w dziedzinie odchudzania to proceder oszukańczy na dużą skalę !!! Firma o nazwie Hamiltons Group Limited (Nie istniejąca w Polskich rejestrach) wysyła tabletki rzekomą nowość na rynku za pomocą przesyłki kurierskiej np. Siódemka, Adres nadawcy jest nieistniejący np. Dominikańśka 99 w Warszawie, takiego adresu nie ma !!! Kupując w internecie klient ma prawo zgodnie z ustawą zwrócić niechciany towar w ciągu 10 dni. Odsyłając na podany na liście przewozowym adres jesteście narażeni na otrzymanie zwrotu niedostarczonej paczki do adresata (Hamiltons Group Limited) oraz dodatkową opłatę. Natomiast dzwoniąc do firmy na podany w reklamie nr telefonu jesteście narażeni na koszt związane z wysoką taryfą telefoniczną na numer 0 703…..itd., także chcąc zwrócić towar zapłacicie za niego podwójnie. Na infolinii Pani informuje Was że producent to Szwajcarska Firma, a w efekcie dostajecie jakiś produkt pochodzenia np. afrykańskiego lub chińskiego nieidentyfikowalnego producenta….Proponuję złożyć zbiorowy pozew do prokuratury na działanie tych oszustów. Oszukanych zachęcam do złożenia wspólnego wniosku do prokuratury proszę pisać na e-mail: oszukania@go2.pl To obrzydliwe, że jakieś gnoje żerują na cierpieniu ludzi, którzy robią wszystko by zmienić swoje życie.

Gość kolejna naiwna333
Kolejne oszustwo! Ja dałam się skusić po kampanii marketingowej jaką wyczytałam w necie, ale efektów zero niestety. Aż mi wstyd, że dałam się przekonać obietnicom działu PR i opiniami podstawionym "zadowolonych"klientów. Nie kupujcie, szkoda kasy!

Gość Patiii2014
wczoraj zobaczyłam ta reklamę w gazecie, pomyślałam sobie KUPIĘ, ale najpierw myślę sobie sprawdzę opinie... tak jak myślałam też... masakra. w reklamie pytają doktor Elżbietę Nadolską z Instytutu zdrowia i żywienia , sprawdziłam w necie NIE MA TAKIEJ!!!!!!!!!!! jeśli chodzi o MITOXINE to dostałam je od szwagierki na próbę,to na początku było ok po pół opakowaniu zrzuciłam 2 kg. ale gdy je odstawiłam głód przyszedł dwa razy większy..... jadłam prawie co godzinę ..... nie polecam.

Gość gość
Ja kupiłam ale przysłali delipox nie tak kak w opisie przezroczysta kapsułka z jakimś zielonym proszkiem a opakowanie białe z żółtą kartką to to dziewczyny

Gość gość
Kupiłam tabletki delipox łykam 2 dni czyli 4 tabletki ale nie czuje dziewczyny zmiany

Gość gość
Tak jak antybiotyk co 12h.

HEJ WSZYSTKIM, czytałam wszytskie opinie dotyczące tego produktu. Uważam, że wieksość osób wypowiada się, a w rzeczywistości nawet nie miała produktu w rękach. Moja mama kupiła te tabletki i po 2 miesiacach schudła 15 kg. Przy czym nie traciła energii, a tylko kilogramy. Ja tez już sobie kupiłam ze strony i biorę już od 2 tygodni, narazie zrzuciła, 2 kg i czekam na więcej. Polecam każdemu!!!

Gość gość
co ty pierdzielisz.....zerzarłam całe opakowanie bez zmiany żywienia dodam jej normalnie a nie jak swinia.............i nie zrzuciłam ani grama

Gość gość
Taaaak, kvrwa. 10 sekund w google, i już wiemy, że to kolejne oszustwo Kaszubskiego, takie samo jak Hialuro Ultra, Lipoxine, Lipocare, Błonnik beta i z 10 innych : www.wyborcza.biz/biznes/1,100896,15706393,Fikcyjni_lekarze__kradzione_zdjecia___uwaga_na_biznesy.html

Gość gość
Ja też łykam ten delipox masakra nic nie daje i też mam większy apetyt masakra

Gość gość
a gdzie to zamawiacie? też chcę spróbować

Gość gość
Sama juz nie wiem...to w końcu działa czy to tylko kolejna "super" reklama dla naiwnych ?