Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak być modną w upał

Polecane posty

Gość gość

Cześć laski :) Jak się ubieracie w takie upały? Nie chodzi mi o odpowiedzi zwykłe spodenki i top bo mam taką pracę, gdzie muszę wyglądać trochę poważniej niż jakbym szła na plażę :P Przy temperaturze takiej jak dziś wszystkie moje poprzednie opcje wydaję się być bezsensowne. A chciałabym pogodzić komfort z pracą biurową i jeszcze przy tym wyglądać naprawdę dobrze. Co sądzicie?

Gość gość
Długa zwiewna spódnica? Sukienka? Nic takiego nie posiadasz?

Gość gość
Sukienki maxi jeszcze nie mam xd Jeśli chodzi o sukienki to mam albo na cieniutkich ramiączkach albo z grubego materiału. Masz jakieś inne pomysły na zestawy?

Gość gość
zwiewne rzeczy. Koszule z cienkiego materialu, spodnice. Sama nosze do pracy rekaw do lokcia klimatyzacja tez pomaga :P

Gość gość
ten kryptogej nawet nie przeczytal tematu

Gość gość
Musisz konieczne sprawić sobie długą zwiewną spódnicę. Zwykła lekko luźna koszulka do tego. Fajny wyrazisty naszyjnik i sandały. Możesz też poszukać sukienek cienkich, bawełnianych na krótki rękaw. Bądz na grubych ramiączkach. Poszukaj też cienkich materiałowych spodni np. na długość 7/8. Do tego luźny jednolity top i też jakiś naszyjnik.

Gość gość
Dzięki wielkie! W kwestii naszyjników raczej nie mam problemów, gorzej z tkaninami z których najlepiej wybierać ubranka. A co ze spódnicą? jaki materiał najlepszy?

Gość gość
no no i co do tego?

Gość gość
bawełna. spódnice dobre są te koronkowe na cienkiej podszewce. generalnie kup sobie fajną spódnicę do kolan koronkową, ołówkową, długą maxi, kilka topów w jednolitych kolorach, koszulę z kołnierzykiem bez rękawów, zwiewną bluzkę z krótkim rękawem, lekkie dwie koszule na wierzch w dwóch kolorach i fajne sandałki. masz ciuchy do końca lata.