Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda2331

Czas wolny:)

Polecane posty

Co lubicie robić w czasie wolnym? Jeżeli nie macie co robić to zapraszam was do odwiedzenia mojego ulubionego magazynu mody :) www.stylen.pl Pełno ciekawych tematów ;) Tredny na cały rok oraz wiele innych

Gość Morales aka Kaucik
Ja w wolnym czasie lubie sie onanizowac ogladajac filmy z szimejlami, ale tylko takimi 10/10.

Gość gość
na kogo glosowalas?

Gość gość
ja jestem z tych mało zdecydowanych, raz czytam książkę, raz maluje na płótnie, innym razem łapie za druty, teraz zafascynował mnie francuski, aż się boję co będzie następne:D

Gość Magda A
Ja ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie YESdzik - taka elektryczna deskorolka, ale o wiele łatwiej się na niej utrzymać niż na zwykłej. Na rolkach nie potrafię jeździć, a szukałam czegoś odmiennego od roweru. Mega fajna sprawa! W sumie jak idę na zakupy dłuższe to też zabieram jak się nie chcę za bardzo zmęczyć.

Gość gość
Ja mam to szczęście, że mieszkam w Warszawie, tu praktycznie zawsze jest co robić. Ostatnio upatrzyliśmy sobie ze znajomymi gokarty na Krakowiaków: http://rcw.pl/ tam można fajnie poszaleć. Tor jest tak zaprojektowany, że jak już się nabierze trochę doświadczenia to jazda jest naprawdę dynamiczna  Uważam, że to fajna metoda spędzania wolnego czasu.

Gość gość
Ja często odwiedzam przerozne strony internetowe, i przez to wpadam na wiele ciekawych. Niedawno odkrylam taka wizualizujaca muzeum. To www.e-muzeum.eu , gdzie można podziwiac sztuke, oczywiście dla osob których to interesuje.

Gość janka5622
Ja lubię nie robić nic ;) No ewentualnie jakiś film albo gra w rodzaju http://pl.islandoom.com/ To potrafi mnie wciągnąć na kilka godzin, ale też i dobrze relaksuje.

Gość memmma
Ostatnio kupiłam synowi wymarzoną deskorolkę elektryczną z Otosklep24 i jest wprost zachwycony z tego prezentu. Powiedział, że sprawuje się idealnie i dużo na niej jeździ.

Gość gość
fajnie rozmawiacie ze sobą ,androidy reklamowe