Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie kto zostaje nauczycielem? Przegrańcy życiowi.

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość gość
wakacje są, daj odpocząć przegrańcom i królom życia

Gość gość
ale mamy 2500 do reki i wakacje;) uwielbienie rodzicow+kwiatki i adoratorow;0 nie zaluje to nqajlepsza robota-a bede zarabiala wiecej pracuje dopiero 3 lata;)

Gość gość
skarbeczku nauczyciele mają lżejszą pracę niż niejeden tutaj.moja mama jest nauczycielem mianowanym, pensję miała wystarczającą, emeryturę niezłą, w dodatku pełno dodatkowych świadczeń ze związku nauczycieli plus wakacje i ferie, gdy inni zadupcają xD A ja jestem nauczycielem akademickim i siedzę na tyłku, podczas gdy reszta zapiernicza na magazynie;p

Gość gość
2500'to śmiech na sali Taa adoratorów, jakiś pryszczaty onanizator w wieku dojrzewania się na ciebie ślini.....

Gość gość
2500+korki dobry tysiak, taka kasa za dwadziescia pare h w tygodniu to malo, narzeczony ma ponad 3, mamy wlasne m4, zle nie jest bo za 2 dni lece do Indii;) wakacje zycia a ty gdzie lecisz autorze do Świniar

Gość gość
po browara pod sklep leci xD

Gość gość
Na Hawaje :) Lecisz do Indii aha :D jak sobie narysujesz albo ci twój stary zasponsoruje. W życiu nie wyciagasz 1000 z korkow, na to nie ma aż takiego popytu.

Gość gość
hehehe przygasl! kocham was uczniowie-to ja Dorota Kaszewska od angielskiego;)

Gość gość
Jeszcze się chwalisz imieniem i nazwiskiem nieudacznico?

Gość gość
ucze angielskiego-40 zl za godzine korków piec w tyg-ile wychodzi? a znajdz mnie w necie gimbazo! moi uczniowie wiedza o co chodzi;) dzieki ze jestes wychowuje takich sram na nich i zarabiam;) naaaaaaaaaaaaaaaawet w wakacje!;)placisz mi za internet;) pisz pisz

Gość gość
ale go zgasiła-dobra nauczycielka-dala mu lekcje, w moim miescie z korkow mozna miec 2000-50 za h na angielskim do matury wystarczy 2 h dziennie i jest tysiak TYGODNIOWO!!!!

Gość gość
Kto ci płaci 40zł za godzinę korkow? Nigdy w życiu bym nie zaplacil za korki, w szkole powinni wystarczajaco dobrze wytłumaczyć.

Gość gość
Nic mnie nie zgasiła :D. 'magistry' od siedmiu boleści

Gość gość
Nie karmcie trolla. Zazdrości, że nauczyciel jest mistrzem w jakiejś dziedzinie i wie więcej od niej/niego :) bo jak widać ta osoba wie niewiele

Gość gość
NIE KAZDY chce po angielsku mowc yes no very gut polisz jes spik;) SA TACY CO ZAPLACA BO NP W SZKOLE MAJA 30 OSOB W KLASIE I NIE MAJA SZANSY PODSZKOLIC FONETYKI;) MOI UCZNIOWIE NA KORKI NIE CHODZA;) A INNYM CHETNIE DAM WSKAZOWKI JAK ZDAC MATURE A ZDALO W TYM ROKU 100% WTYTYM JEDNA PO ROKU NAUKI JEZYKA;) PRZEPRASZAM ZA BLEDY ALE LEZE NA BOKU PISZAC JEDNA REKA TEMU DZIECKU Z GIMBAZY;)

Gość gość
Taaaaaaaaa powinni w szokle uczyc a chleb jest po zlotowce-idealista-gdyby w szkole uczyli....to bym zarabial krocie a oni papiery uzupelniaja!

Gość gość
Nauczyciele sami nie są dobrzy z fonetyki :D

Gość gość
A ja skonczyłam studia i zrobia podyplomówkę z pedagogiki. Nie będę przegrańcem, bo byłabym nim gdybym po studiach poszła na kasę.

Gość gość
zgadzam się że to przegrańcy życiowi, na nauczycieli idą najsłabsi studenci hehehe

Gość gość
nie wierzę,że piszą to nauczyciele!kłania się kindersztuba co to za poziom?

Gość gość
chorzy z urojenia!! nie chce mi się z wami rozmawiać,nie lubię chamstwa i prostactwa

Gość gość
Ale jesteście puści. To czym się zajmujecie skoro jesteście tacy och i ach, a nauczyciele to przegrańcy. Nie wstydzę się tego, że chcę robić podyplomówkę. Studia miałam cięzkie, techniczne więc słaba nie jestem.

Gość gość
19:13 masz nasrane we łbie idź na te podyplomówkę i dokształć się,mam nadzieję,ze nauczycielem nie zostaniesz,wstyd byłoby mieć taką głupią dziewoję w swoich szeregach masz gówniane pojęcie o pracy nauczyciela,więc nie obrażaj n-li

Gość gość
do 19:20, w któym miejscu obraziłam nauczycieli?Czytanie ze zrozumieniem się kłanie. W swoim poście staje właśnie po stronie nauczycieli. Idz się naucz czytać i mnie nie obrażaj!

Gość gość
Głupia p***a nauczycielka nie umie czytać

Gość gość
Coś w tym jest.

Gość gość
No ci najsłabsi studenci.

Gość gość
Same głąby zostają pedagogami i marnują potem całe pokolenia uczniów. Później płacz, bo dlaczego matury tak kiepsko wypadły. Oczywiście z winy rodziców i dzieci. Tym pasożytom to powinni płacić w zależności od wyników egzaminów. Może wówczas wzięli by się uczciwie do pracy