Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie kto zostaje nauczycielem? Przegrańcy życiowi.

Polecane posty

Gość gość
Przegrancy zyciowi? To wspolczuje ci otoczenia. Nigdy nie zalowalam wyboru zawodu, przez kilka lat pracowalam w Polsce. Obecie pracuje w Anglii (rozniez jako nauczyciel angielskiego) gdzie zarabiam kilkakrotnie lepiej. I praca bardziej interesujaca. Warunki swietne, najnowszy sprzet. Zdecydowanie wygralam :-)

Gość gość
Same głąby zostają pedagogami i marnują potem całe pokolenia uczniów. Później płacz, bo dlaczego matury tak kiepsko wypadły. Oczywiście z winy rodziców i dzieci. Tym pasożytom to powinni płacić w zależności od wyników egzaminów. Może wówczas wzięli by się uczciwie do pracy No właśnie, opierdalają się i jeszcze rządają powyżek, polecaja korepetycje u znajomych :D tyle co w szkole powinno wystarczyć. Pamiętam jak panienka na polskim w gimnazjum robiła co lekcje pracę w grupie, co lekcje kurwa, i jeszcze miała taki głupi system, że nie można było wybrać z kim się chce tylko trzeba było siedzieć przy stoliku z jakimiś poyebusami co to bez tego nawet nie było wspólnego tematu. Sama w tym czasie pisała esemesy. Szkoda, bo nie była najgorsza.

Gość gość
Typowe u polakow narzekac na swoj los ale obwiniac za to innych i przy okazji ich wyzywac.

Gość nauczyciel z powołania
Macie tępe i leniwe dzieci, którym wszystko można, a nic nie muszą! Większość nauczycieli, których znam solidnie przykłada się do swoich obowiązków. Ja też. Nie narzekam, a ciągle słyszę obelgi na nauczycieli. Zróbcie studia, idźcie uczyć do szkoły, a dopiero potem wydawajcie osądy! I jeszcze jedno, jestem dumny, że jestem nauczycielem!

Gość gość
Nie broń się przychlaście bo gdybyś uczył a nie się o******lał i 3/4 klasy nie byłoby zagrożonej to nie byłoby żadnych skarg. Mam studia, jestem inżynierem. Jak widzę co robicie to się niedobrze robi, syn ma zadawane strony do domu i jeszcze najlepiej jakby chodził do waszych kumpli na korki a ja się pytam co robicie w szkole, waszym miejscu pracy?

Gość gość
Masz studia? To zapraszam do szkoły. Poucz choć tydzień, a potem wydawaj sądy. Miłego dnia w pracy. Ja mam wolne :-)

Gość gość
Ja mam ciut wyższe aspiracje i lepsze studia, żeby być marnym belferkiem

Gość gość
A ja kocham swoją pracę i zawsze chciałem być nauczycielem :-) A ty skoroś już taki wykształcony popracuj teraz nad swoją kulturą. Jakoś mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby na forum wyzywać i pluć na inną grupę zawodową. Niech każdy patrzy się na siebie!

Gość gość
nie wolno zaczepiać elyty yntelaktualnej

Gość gość
Nauczyciele od angielskiego są słabi w większości.Nauczą gramy, do testu ale sami nie potrafią płynnie mówić i akcent mocno kuleje.Nie znają też potocznego angielskiego więc konwersacje odradzam u nich.Wiem o czym mówię bo sama skończyłam anglistyke na UW,mieszkam w Londynie,pracuje z anglikami i mogę porównać.Najlepsi. Studenci z UW dukali przy tym jak się mówi po kilku latach w UK

Gość gość
założyciel tematu ma pewnie jakies 13-14 lat i nie zdal do nastepnej klasy . POZDRO dla GIMBAZY

Gość pozdro dla gimbazy
chciałam dodać, że chylinska (ktora nie ma matury)tez swego czasu wieszala na naucycielach psy a teraz jej glupio jak juz wlasne dzieci ma :)

Gość gość3211
Ciekawe czy nauczyciele którzy dają korki mają zarejesterowana własna działalność?????????dlaczego tak jest że nikt nie dobierze się do ich tyłka a pierwszy lepszy kowalski gdyby tak kombiniował to odrazu miałby na karku skarbówkę🖐️

Gość gość
Nie dość, że elyta yntelektualna to jeszcze jasnowidzą, a z hoooja wiecie co chylińska myśli?

Gość gość
Żałujesz, że więcej zarabiam od ciebie? I mam jeszcze te dwa miesiące wakacji podczas gdy ty zapieprzasz w swojej robocie! Trzeba się było uczyć nieuku parszywy!

Gość gość
Nie sądzisz, że osoba pisząca takie komentarze też jest popaprańcem??? Bo ja tak to widzę. Śmiać mi się chce jak czytam komentarze na tym forum.