Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie zmotywować do odchudzania przy takiej wadze??

Polecane posty

Gość gość

Odchudzam sie przez cale zycie. Mam za soba kilkukrotne spadki rzedu 20, 30, a nawet 40kg. Kiedys jednak mialam silniejsza psychike i bylam bardziej wytrwala. Jak sie pogodzic z tym, ze odchudzanie zajmie mi wiele miesiecy i nawet po 2 miesiacach trzymania rezimu ja nadal bede gruba?

Gość gość
Ja cię zmotywuje, moja siostra lat 30 wzrost 175, waga 120 kg ogromne problemy ze zdrowiem kilka dni temu miała zawał, lekarz nie pozostawał złudzeń, musi schudnąć, żeby wrócić do zdrowia drugi przykład moja kuzynka z ogromną nadwaga zaszła w ciążę, dopiero po rzuceniu 20kg

Gość gość
autorko ale ile wazysz ze masz takie dylematy?? najlepsza motywacja jest twoje zdrowie to zebys była sprawna nie miala problemow wynikajacych z otylosci,i zebys mogla wejsc w to co ci sie podoba a nie to co musisz rozumiesz?

Gość gość
Dziewczyny, polecam wa super blog o zdrowym zywieniu . wpiszcie w wyszukiwarke "kuchenne inspiracje blog" ja dzieki Malgosi schudlam 20kg

dzieki za podanie bloga , jest rewelacyjny , a malgosia wspaniala ile ona pracy w to wlozyla. . takiego bloga jeszcze nie widzialam, :) , a ty byłas na tych jadłospisach tygodniowych ? 28 tygodni i na nich schudlas?

Gość gość mmmm
tez tam bylam , ale chyba drogo wychodzi ta dieta czy mi sie zdaje?

Gość gość
no a trzeba wszystkie tygodnie przejsc? ja mam jakies 3 kg , i mysle ze kilka tygodni wybranych by mi starczylo

chodzi o to, aby zneutralizować późniejszy efekt jojo.

Gość gość
czyli 28 tygodni ? tydzien w tydzien po kolei najlepiej? zaczac od 1 tygodnai?

Gość MLadyOfficial
Ja niedawno sama schudłam ponad 50 kg. Bylo mi ciężko. W wieku 18 lat wazyłam ponad 110 kg. Schudałam do 57 kg. teraz troszkę przytyłam, ale nie kontrolowałam się. Każdy mówi, że teraz wyglądam dobrze, bo wcześniej byłam za chuda. Dasz radę.

Gość kościówa
sama chciałabym wiedzieć, póki co ustalam sobie w głowie, że mam rok - tyle powinno mi to zająć, poza tym zdjęcia obecnego wyglądu i zaczynające się problemy ze zdrowiem