Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Własnie znalazłam zioło u mojego faceta:( Wysypałam je do kibla

Polecane posty

Gość gość

Muszę z nim poważnie porozmawiac!

Gość gość
:( ziolko sie poszlo jebac, czemu

Gość gość
weź.. po co to w******as? zeby to był snieg albo cukier to rozumiem ale zielsko?!?!

Gość gość
Nie toleruję tego świństwa. Twierdził, że nie pali. Wściekłam się jak znalazłam paczuszkę. Może trochę pochopnie zadziałałam ale ma za swoje

Gość gość
to moze dobrze zrobilas

Gość gość
dżant nikomu nie zaszkodzi sama powinnas se zapalic

Gość gość
Przy ostatniej awanturze dokładnie usłyszałam dosłownie to samo! Że niby powinnam się wyluzowac... On jest chyba aż za bardzo wyluzowany. Ciekawe jak zareaguje gdy zorientuje się, ze nie ma maryśki

Gość gość
w****i sie

Gość gość
Wariatka! Myślisz, że on to za darmo dostaje? 30 zeta przez ciebie poszło z woda. Po takim czymś zostawilbym cię zła kobieto z klubu PiS

O zioło takie zamieszanie? Zrozumiałabym, gdyby to był jakiś twardy narkotyk, ale marihuana?

Gość zmartwionaautorka
Nie czuję się winna, lepiej żeby spuscic 30 zł w kiblu niż wyrządzic sobie szkodę na zdrowiu. Przecież to robi sieczkę z mózgu. Nie jestem despotyczna w innych dziedzinach życia ale narkotyków nie moge przezyc. Zobaczymy jak zareaguje jutro na wiesc, ze jego towar poszedł do smieci. Może to go czegos nauczy

Gość gość
jaka pojebana :D

Gość gość
o jakbys mi tak ziolo w kiblu splukala to bym ci rylo obila z obu stron! zgodnie z zasada - nie twoje, nie rusz!

Gość gość
dobrze zrobilas. ja narkotykow nie uzywam ani nie sprzedaje - ale nie dlatego ze boje sie policji bo naprawde mnie nie obchodza te zabawy policji w szukanie narkotykow. ja narkotykow nie uzywam bo nie chcialbym sie truc i powodowac nieszczescie innych.

Gość gość
Wymień mi chociaż dwa szkodliwe działania marihuany? Bo maryha ma ponad 2 tys różnych zastosowań i to głównie w medycynie

Gość zmartwionaautorka
Zrobiłam to dla jego dobra. Będzie musiał wybierac albo ja albo maryśka. Zobaczymy jakie ma priorytety. Do tej pory moje umoralniające gadki nt szkodliwosci marihuany traktował z przymrużeniem oka, zbywał mnie albo próbował obrocic wszystko w żart. Myslalam jednak, ze z tym skonczyl ale nie! musialam znalezc te saszetkę... Bez zastanowienia spuściłam wszystko w toalecie. Może się czegoś nauczy. Jestem przeciwniczką marihuany poniewaz wiele osob w moim otoczeniu pali regularnie i czesc z nich stala sie naprawde otepiala! Poza tym marihuana to przepustka do twardych narkotyków. No i oczywiscie kwestia prawa. Przeciez to jest zakazane, przez przypadek mogą go zatrzymac na ulicy i już ma wyrok

Gość gość
Tak, bo Kwachu zafundował nam taką politykę. A tY powtarzasz nic nie warte argumenty starych bab, które chyba zapomniały, że za młodu lykaly legalna fete z aptek. Może z metryki jesteś młoda, ale poglądy masz jak 80letnia babcia.

Gość gość
Tylko jeśli chodzi o używki to jestem taka restrykcyjna. Naprawdę już dośc w życiu się narkomanów naoglądałam! Nie chcę żeby mój chłopak sobie zniszczył mozg przez to świństwo sprzedawane w Polsce. Poza tym tak naprawdę nie wiadomo ile w organizmie marihuana się utrzymuje więc nieszczęśliwy splot wydarzeń może sprawic że moj chlopak będzie brał udział w wypadku. Zrobią badania, że jechał po spozyciu i go skażą bo wtedy wina niezależnie od okoliczności przypisana zostaje temu pod wpływem...

Gość gość
powinniscie oboje sobie zabakac i pojsc do lozka fajny jest seks po paleniu i filmy tez sie fajnie oglada i muzyki fajnie sie slucha i jedzenie dobrze smakuje i mysli takie wyrazne i do wnioskow takich filozoficznych sie dochodzi raz na jakis czas jest fajnie

Gość gość
no, czysta marihuana a to z polski moze sie troche mijac :) nie wiadomo co twoj chlopak kupuje

Gość gość
Maryha utrzymuje się do 24h. Poprawia koncentrację (zapytaj lekarzy). Zacofana jesteś i łatwo lykasz propagandę Jarka

Gość gość
ale lepiej nie palic syfu z polski

Gość gość
Palilam kilka lat a teraz nie chce mi sie nic Zawalilam szkole potem prace wlasnie przez palenie autorko masz rację!

Gość gość
I bardzo dobrze , nie czytaj tych palaczy zielska że to nieszkodliwe i innych takich pierdół . To narkotyk jak każdy inny i jak każdy inny uzależnia i niszczy a te ich mądrości to takie samousprawiedliwianie się . Dobrze że wywaliłaś trudno żyć potem z ćpunem

Gość gośćwiecomowi
Dobrze zrobiłaś. Tylko słabi ludzie potrzebują takiego g****a dla polepszenia sobie samopoczucia. Żaden inteligentny człowiek nie będzie sobie truciznami zwracał głowy.

Gość gość
Złota łopata za odkop roku xD