Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaaga2110

focus 18, tddi 02r nie odpala

Polecane posty

Witam od dłuższego czasu mam problem ze swoim fordkiem gdyż nie chce mi odpalać. wymieniłam filtr paliwa i akumulator i nadal to samo. zawsze za ktoryms razem mi odpalil a dzisiaj kaplica... a na dodatek mój chłopak jak się dorawal to nie wiem czy go nie zapowietrzył i teraz nie chce się przyznać bo jak go odpalam to trzeszczy cos w silniku a nigdy tak nie bylo. Proszę o pomoc nie wiem co mam zrobić nawet z popychu nie poszedł.

Gość gość
bo fort g***o wort

Gość gość
to norma pompo wtryski do wymiany 3500 zl powodzenia

Gość gość
Dlatego warto serwisować swoje auta regularnie. Podejrzewam, ze gdybyś pojechała na serwis, to niekoniecznie tak by się to skończyło, a szybko wykryli by na komputerze usterkę. Ja zawsze serwisuje auto raz na rok,np turbosprężarkę w http://turbotech.pl/, bo to tańsze niż naprawa i mniejsza nerwówka.

Gość gość
ja też uważam, że warto sprawdzić stan turbosprężarki, ewentualny koszt naprawy turbosprężarki nie jest duży, wiem, bo naprawiałam ją w http://www.turboreg.pl/

Gość gość
akurat disle w fordach sie nie udaly im napraw sprzedaj i kup w benzynie 1,6 według danych niemieckich audice i fordy sa nie do zdaria

Gość gość
uważam,że nie można tego zjawiska bagatelizować. wybierz się do warsztatu www.autocomplex24h.com tam z powodzeniem prowadzą kompleksowy serwis samochodowy w mojej okolicy.