Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

stara szmata z mojego osiedla co mogę jej zrobić? jak się zemścić?

Polecane posty

problem wygląda tak : idę sobię z Dżakiem (mój pies) przez osiedle, pozytywnie nastawiona, bo tu sami przyjaźni ludzie mieszkają, a zwłaszcza psiarze, nagle idzie babka z kundelkiem, suczką, piesek jest grzeczny, dżek ciągnie mnie do niej a ta SUKA (ale nie ta czworonożna) mówi "ona nie lubi go" skad ta kurwa to może wiedzieć?? chciałam jej najebać od razu, a suczkę zabrać (ta szmata prowadza małą niegroźną kundelkę w kagańcu!!) ...ale parę dni później idę na spacer z Dżakiem i moim znajomym co ma 2 metry wzrostu, jest strasznie napakowany i wyobraźcie sobie to suczydło samo podchodzi do mnie i mówi dzieńdobry a co to za pieseczek śliczny? i co? nagle jej sunia nie boi się? odwróciliśmy się i poszliśmy bez słowa, żal mi tylko jej suczki bo baba wstrętna, taką wredotę już na ryju ma wypisaną, chciałabym żeby jej suczka zagryzła ją przez sen :)

mój znajomy mógłby ją zgwałcić, ale to chyba dla niej byłaby raczej nagroda nie kara, może posmaruje jej klamkę superglue? albo zamuruję jej wejście do mieszkania ., dowiem się gdzie mieszka i opowiem jej sąsiadom jak znęca się nad pieskiem